OneCNCXR5 30,65

OneCNCXR5 30.65 släpptes och har följande förändringar.

Det finns 9 nya tillägg språk.

Förändringarna Language är:

Danska
Holländska
Franska
Tyska
Italienska
Japanska
Koreanska
Polish
Turkiska

Poster som inte togs upp i den senaste uppdateringen är:

Använd ";" Heidenhain kommentarer

OneCNC posta nu har en inställning på posten på sidan Allmänna inställningar.
Märka detta och alla () kommentarer ersätts med, vilket innebär att i HEIDENHAIN är nu möjligt att använda verktyget listfunktionen i inlägget för att lista alla verktyg i huvudet av programmet.

Processverktyg väg Group

Detta innehåller nu en inställning som heter Table Load Flytta detta kan användas för att infoga en tabell laddningsläge i programmet när du använder 3 axlar åter position till exempel.

Graphics Display

En justering gjordes för att bättre visa stor radie ytor på modeller. Detta är en del av de nya last justeringar för stora filer.

Läs mer ...

OneCNCXR5 30,64

OneCNCXR5 Update 30.64 har ett antal ändringar och uppdateringar.

OneCNCXR5 Fräs Versioner har en major Funktion Addition.

Detta gäller för:

OneCNCXR5 Express
OneCNCXR5 Mill Advantage
OneCNCXR5 Mill Professional
OneCNCXR5 Mill Expert

Den nya funktionaliteten är 3 Axis omplacering

Denna nya funktion gör det möjligt att programmera CAM snitt genom NC-chef på något plan utan att flytta en del.

Det är bara en enkel inställning för att slå Re-position på sedan placera planet i ansiktet på den som krävs Ursprungsland för programmeringen automatiskt ska placeras på XY-planet.

Den nya funktionen gör det möjligt för bearbetning av alla ansikten och ger full förhandsvisning och simulering av den färdiga delen. Detta är möjligt eftersom alla plan bearbetas som om de är på XY standardplanet och alla förhandsgranskningen och simulering tillämpas också på liknande sätt möjliggör fullständig förhandsvisning och simulering av den delen.

Inlägget har automatiserade förmåga att stoppa bearbetningsprocessen att göra det möjligt för maskinoperatören att vända eller på nytt ställa den delen för nästa operation.

Följande punkter gäller för alla OneCNCXR5 applikationer.

Arbetsblad Visa och utgång.

För att hjälpa användare med bärbara datorer med låg skärmupplösning dialogrutan Jobbblad har förändrats. Avsnittet Menyn medger nu att använda den spara och inställningar för dessa användare. PDF skapas med flera sidor där så krävs för att tydligt visa alla sidor med information.

PDF sparas som standard till en PDF-underkatalog, men det Pathing kan konfigureras av användaren till en katalog av val.

Snap Maskering av OneCNC automatisk snäppkontroll

För användare som inte är helt vana vid att använda den helt interaktiva automatisk snäpp i OneCNC maskering har införts för sådana situationer. Maskerings är en engångsmask för att hjälpa dessa användare.

Ny hjälpfilen

En ny hjälpfil är nu på plats med information som till och med de nya funktionerna.

Bild Kvalitetskontroll

OneCNC i utveckling med betoning på fart av stora filer har förändrats vissa aspekter av att importera och behandling på grund av detta. I den här uppdateringen finns det en förändring för att bättre hjälpa användarna att förstå med automatiska inställningar för visning kvalitetskontroll kontra hastighetsprestanda för stora filer.

Läs mer ...

OneCNCXR5 30,54

Det finns några nya tillägg ändringar och justeringar av denna version, och de gäller för alla versioner av OneCNCXR5

Ny funktion för OneCNCXR5 Mill Expert
OneCNCXR5 Mill Expert stöder nu Slot Verktyg för undercut bearbetning. Detta möjliggör en betydligt ökad skärningen än den Lollypop verktyg som tidigare var det enda verktyget automatiskt stöd. Detta Slot verktyg förmåga möjliggör en vassa kanter verktyg (båda kanterna) eller en kantradie verktyg (båda kanterna radie) stöd.

Ny funktion för OneCNCXR5 svarv Expert
OneCNCXR5 Lathe Expert Multi Axis stöder nu Slot Verktyg för undercut bearbetning. Detta möjliggör en betydligt ökad skärningen än den Lollypop verktyg som tidigare var det enda verktyget automatiskt stöd. Detta Slot verktyg förmåga möjliggör en vassa kanter verktyg (båda kanterna) eller en kantradie verktyg (båda kanterna radie) stöd.

Förändringar för alla CAM-versioner av OneCNCXR5
Det finns ett förändrat dialog för jobbet blad för att hjälpa användarna med hjälp av en låg upplösning laptop. Detta gör det möjligt för kontrollknapparna nås lättare.

Språk
Nya uppdaterade språk infördes för att stödja lödder funktionalitet.

Windows 8
Justeringar gjordes för OneCNCXR5 att stödja den nya Windows 8 operativsystem. Det är inte officiellt godkänd som ännu för Windows 8 på grund av att Windows 8 ännu inte realeaed i den slutliga versionen.

OneCNCXR5 Mill Manuell
Det finns en ny OneCNCXR5 Tryckt version Mill Manual nu tillgänglig. Kontakta supportkontor för att få ditt exemplar.

Andra justeringar
Övriga justeringar tillämpas på Z nivå grov, Z-nivå Flat Bearbetning, Z nivå grov-och Z-nivå Rest Grov bearbetning. Dessa gäller pågående toleransjusteringar.