OneCNCXR5 30.65

OneCNCXR5 30.65 blev frigivet, og har følgende ændringer.

Der er 9 nye sprog tilføjelser.

De sproglige ændringer er:

Dansk
Hollandsk
French
German
Italiensk
Japansk
Korean
Polsk
Tyrkisk

Poster, der ikke er anført i den sidste opdatering er:

Brug "" Heidenhain kommentarer

OneCNC Post har nu en indstilling i indlæg på siden Generelle indstillinger.
Tag dette og alle () kommentarer er erstattet med, hvilket betyder, at i HEIDENHAIN er nu muligt at bruge værktøjet liste funktion i stillingen til at liste alle de værktøjer i hovedet af programmet.

Process Tool sti Group

Det omfatter nu en indstilling kaldet Tabel Load Flyt dette kan bruges til at indsætte en tabel belastning sted i programmet, når du bruger 3-akset re-stilling for eksempel.

Grafik Display

Blev foretaget en justering for bedre at vise stor radius overflader på modeller. Dette er en del af de nye lastning justeringer for store filer.

Læs mere ...

OneCNCXR5 30.64

OneCNCXR5 Opdatering 30.64 har en række ændringer og opdateringer.

OneCNCXR5 Milling versioner har en Major Funktion Addition.

Det gælder:

OneCNCXR5 Express
OneCNCXR5 Mill Advantage
OneCNCXR5 Mill Professional
OneCNCXR5 Mill Expert

Den nye funktionalitet er 3 Axis Re-positionering

Denne nye funktion giver mulighed for at programmere CAM snit gennem NC Manager på enhver plan uden at flytte den del.

Det er bare en simpel indstilling til at slå Re-holdning om derefter placere flyet på ansigtet på den krævede Oprindelse for programmering til automatisk at blive placeret på XY-plan.

Den nye funktionalitet giver mulighed for bearbejdning af alle ansigter og giver fuld preview og simulering af den udfyldte del. Dette er muligt, fordi alle fly er bearbejdet som om de er på XY-standard flyet og alle preview og simulering anvendes også på samme måde muliggør komplet preview og simulering af den del.

Stillingen har den automatiske evne til at standse bearbejdningsprocessen, så maskinen operatør at bladre eller re-indstille del for den næste operation.

Følgende punkter gælder for alle OneCNCXR5 applikationer.

Job Sheet Se og Output.

For at hjælpe brugere med bærbare computere med lav skærmopløsning dialogen Job Sheet har ændret sig. Menuen sektion tillader nu brugen af ​​gemme og indstillingerne for disse brugere. PDF er skabt med flere sider, hvor der kræves til at se klart alle sider med information.

PDF gemmes som standard til en PDF-sub directory, men pathing kan konfigureres af brugeren til et bibliotek af valg.

Snap Afblænding af OneCNC automatisk snap kontrol

For brugere, der ikke er fuldt vant til at bruge den fuldt interaktiv automatiske snap i OneCNC maskering er blevet indført for disse situationer. Den maskering er en one off maske til at hjælpe disse brugere.

Ny Hjælp-fil

En ny hjælp fil er nu på plads med information til og med de nye funktioner.

Billede Kvalitetskontrol

OneCNC i udvikling med fokus på hastighed på store filer har været under forandring visse aspekter af import og forarbejdning på grund af dette. I denne opdatering er der en ændring til bedre at kunne hjælpe brugerne til at forstå med automatiske indstillinger for visning kvalitetskontrol versus hastighed for store filer.

Læs mere ...

OneCNCXR5 30,54

Der er nogle nye tilføjelser ændringer og tilpasninger af denne version, og de ​​gælder for alle versioner af OneCNCXR5

Ny funktion til OneCNCXR5 Mill Expert
OneCNCXR5 Mill Expert understøtter nu Slot Værktøjer til undercut bearbejdning. Dette giver mulighed for en langt øget underbyde end Lollypop værktøj, som tidligere var den eneste værktøj automatisk understøttet. Dette Slot værktøj evne giver mulighed for en skarpkantet værktøj (begge kanter) eller en kant radius værktøj (begge kanter radius) støtte.

Ny funktion til OneCNCXR5 Drejebænk Expert
OneCNCXR5 Drejebænk Expert Multi Axis understøtter nu Slot Værktøjer til undercut bearbejdning. Dette giver mulighed for en langt øget underbyde end Lollypop værktøj, som tidligere var den eneste værktøj automatisk understøttet. Dette Slot værktøj evne giver mulighed for en skarpkantet værktøj (begge kanter) eller en kant radius værktøj (begge kanter radius) støtte.

Ændringer for alle CAM versioner af OneCNCXR5
Der er en ændret dialog for Job Sheet at hjælpe brugere med en lav opløsning laptop. Dette muliggør kontrol knapper til at få adgang til mere nemt.

Sprog
Nye opdaterede sprog blev indført for at støtte den skumme funktionalitet.

Windows 8
Der blev foretaget justeringer for OneCNCXR5 at støtte det nye Windows 8-operativsystemet. Det er ikke officielt endnu godkendt til Windows 8, fordi Windows 8 er endnu ikke realeaed i den endelige version.

OneCNCXR5 Mill Manual
Der er en ny OneCNCXR5 trykt udgave Mill Manual nu tilgængelig. Kontakt venligst din støtte kontor for at modtage din kopi.

Andre justeringer
Justeringer, der anvendes til Z niveau skrub, Z niveau Flat Machining, Z niveau skrub og Z niveau Rest Skrub bearbejdning. Disse gælder for løbende tolerancekrav justeringer.