OneCNCXR5 Releasedatum som version 30.36

De nya funktionerna i OneCNCXR5 över tidigare versioner finns här.

Länken till filmer av OneCNCXR5 nya och uppdaterade funktioner.

OneCNC har nu släppt OneCNCXR5 Version 30.43

Denna version har en del nya funktioner plus många mindre förändringar på grund av rapporter fått från OneCNC globala supportkontor.

OneCNCXR5 Mill Expert 4 axliga användare

Det finns 2 nya funktion i OneCNCXR5 Mill Expert 4 axelmodul

Dessa funktioner möjliggör fullständig 4 axlig bearbetning kring Axis en i en uppsättning steg över mängden och den andra är en kontinuerlig spiral belopp runt Axis.

OneCNCXR5 Lathe Expertanvändare

Det finns 2 nya funktioner i OneCNCXR5 svarv Expert 4 axel hela bearbetningsmodul.

Dessa funktioner möjliggör fullständig 4 axel kring C-axeln i en uppsättning steg över belopp eller en kontinuerlig spiral belopp även kring C-axeln.

Dessa funktioner ingår i licenser för de ovannämnda produkterna utan merkostnad.

OneCNCXR5 Wire EDM användare

Nya funktioner fördes för kasserar oregelbundna former.
Ny metod för chaining blev klar för val av kedjor för att ange vilken sida av linjen.

Alla andra system

De flesta språk hade uppdateringar återspeglar de förändringar vi har gjort till de olika funktionerna.

En ändring har gjorts för att förbättra Solidworks 2012 fil belastning.

Ny hjälpfilen tillsattes för att OneCNCXR5 up-to-date slutförande.

Mac-användare
Justeringar gjordes för en del Mac-system som har lutning skärm linjer i vissa maskinvarukonfigurationer användare kan nu ställa in Arkiv> Egenskaper> Färger> kan de nu ställa Rita Bakgrund> så att båda färgerna är identiska med rätta skärmen.

OneCNCXR5 version 30.43 finns nu i uppdateringsservern.