OneCNCXR5 30,47

Detta datum gäller för Milling versioner av OneCNCXR5

Dessa var en justering till Facing funktionen Mill Expert Bruk Professional Mill Advantage och Mill Express.

Det fanns tillägg till översättningar för denna funktion.

Läs mer ...

OneCNCXR5 30,46

Detta är en viktig frigivning eftersom det rättar till ett problem i Mill versioner med hjälp av traditionell ficka.

Det fanns ett problem rapporterades i traditionell ficka under vissa omständigheter och inställningar, och denna viktiga uppdateringen släpps för att rätta till detta.

I andra OneCNCXR5 versioner såsom svarv Wire EDM uppdateringen är främst språk korrigeringar ändringar och tillägg.

Det finns också ett antal smärre korrigeringar doe till rapporter och interna kvalitetskontroller.

Det finns också 6 nya språk för att återspegla de förändringar och ytterligare funktionalitet.

OneCNCXR5 30.46 finns nu i uppdateringsservern.

Läs mer ...

OneCNCXR5 30,45

Det finns många nya funktioner i den här versionen:

OneCNCXR5 Fräs Versioner ny funktionalitet:

Detta gäller Mill Express Mill Advantage Mill Professional och Mill Expert versioner.

Stock Tool Paths inför funktionen har ersatts med nya funktioner som verkar liknande i de dialogrutor för att göra den kompatibel med tidigare verktygsbanor, men undertill är som är nytt med ny funktionalitet.

Zig Zag Facing har nu möjlighet att ställa den inför vinkel verktygsbanan.
Zig Zag har nu logik för att hantera oregelbundet formade områden med samt kvadratiska eller rektangulära former.
Zig Zag har nu logik för att hantera den höga matning med bättre säkerhet, om det inte finns tillräckligt clearance inställd för hög matning i övergångarna.

Single riktning fasad har förmågan att ställa inför vinkel verktygsbanan.
Den enda riktning har logik för att hantera oregelbundet formade vänd och rektangulära former.

Spiral fasad har ny logik för att hjälpa till att skapa den kortaste spiralvägen.
Spiral inför nu hanterar oregelbundna former samt de rektangulära typ formar.
Spiral Funktionen börjar det vända området kommer sedan in i spiralrörelse för att möta den delen.

OneCNCXR5 Mill Expert version
Den OneCNCXR5 Mill Expert-versionen har en ny verktygsbanan strategi till.
Denna nya verktygsbanan är en Z-nivå fullföljande verktygsbanan och med hjälp av en gräns kan användas som en vila som avslutar drift i ett kontinuerligt ner sicksack funktion. Den här funktionen gäller endast Mill Expert och finns i skär posten stil inställning i Z-nivå avsluta verktygsdialogen vägen.

Fräsning Simulering
OneCNCXR5 Simuleringar har nu möjlighet att interaktivt ställa in verktyget och verktygshållaren på eller av för att bistå med betraktande av metallavlägsnande verktygsbanan.

Fräsning Preview
OneCNCXR5 Preview har nu möjlighet att interaktivt ställa in verktyg och verktygshållaren på eller av för att hjälpa till med visning av ryggen tomten verktygsbanan.

Stöd för Datron Machines
OneCNC kan nu stödja Datron maskiner. Denna kontroll behöver särskild förmåga för bågar som beskrivs som startvinkel slutvinkel tillsammans med ett diametervärde. Om du har en Datron maskin och du har OneCNCXR5 30.45 version eller senare kontakta OneCNC kontor som kan hjälpa dig med ett inlägg för denna maskinstyrning.

Solidworks Import
Nya funktioner har lagts till Solidworks import tom hjälpa till att hantera svåra ytan typer.

Wire EDM
OneCNCXR5 Wire EDM visar nu verktygsbanan förhandsvisning med en simulerad djup i 2D-läge så att användaren nu kan kontrollera om man programmerar förflyttning har en kona till och till vilken sida. Även om man programmerar förflyttning är vertikal i OneCNC fortfarande visar förhandsgranskningen för att göra det möjligt för användaren att enkelt visuellt se inställningarna i det fall då en avsmalning kan fortfarande ställas in från tidigare.

Rapporter och ändringar
Ett antal ändringar har gjorts på grund av rapporter som överlämnats till vårt stödnätverk.

Dessa inkluderade:

Ändringar för att rotera funktion.
Ändringar Grafisk skärm för Mac med Parallels version.
Rengör cirkel i hålet funktionen erkännande.
Förhandsgranskning av Wire EDM
Svarv cykel radnumrering
Mill Flera delar fungerar förskjutningar.

OneCNCXR5 version 30.45 finns nu i uppdateringsservern.