OneCNCXR5 30,69

OneCNCXR5 30.69 innehåller ytterligare justering till DXF och DWG import och export av filer.

OneCNCXR5 30.69 innehåller ytterligare justering för "Arc 2 Points"-funktion

Läs mer ...

OneCNCXR5 30,67

Den här uppdateringen gäller alla versioner av OneCNCXR5

ARC 2 poäng
OneCNCXR5 har nu en ny förbättrad funktion för att rita bågen 2 poäng. Användare kan nu välja linjer för automatisk tangent, linje ändpunkter, planpunkter eller bara skissade positioner. Detta är några exempel och du kommer också notera att radien kan vara större än avståndet enligt detta exempel.

HJÄLPFIL
Hjälpfilen har haft ytterligare en större uppdatering.

Språk Uppdateringar
Flera språk har uppdaterats för att återspegla de senaste ändringarna

OneCNCXR5 Mill Express
Justeringar gjordes för att möjliggöra 3 axel Flytta förmåga i OneCNCXR5 Mill Express.

OneCNCXR5 Bruk Expert
OneCNCXR5 Mill Expert skred bearbetning vid användning av hjul eller slot cutter har spindelaxelkontroll för att hjälpa till skölp kontroll av spel.