OneCNCXR2 7,99

Uppdatera OneCNCXR2 V7.99 släpptes 9 februari 2007

Uppdateringar för alla versioner av OneCNCXR2

Windows Vista stöds inte i version 7.99

- 3D Mått har lagts till alla OneCNCXR2 programpaket
På allmän begäran eftersom det verkar de flesta använder 3D och fasta ämnen nu bestämde vi oss för att lägga till 3D-mått kapacitet att alla våra OneCNCXR2 system.
Dimensionerna är nu under kontroll av "plan". Det innebär att det nu i OneCNCXR2 måtten kan placeras på alla plan därför att fullt 3D dimensionering möjlig med standardtypsnitt. Planet sätter bara plan dimension och dimensionen måste inte vara faktiskt på planet så långt som djupet är berörda. Den föreslagna metoden för tillämpning av 3D-mått till en modell bara använda funktionen extrakt alla. Dimension 3D-modellen sedan ta bort det extraherade skiktet.

- Lade till en switch i fastigheter för Solidworks kontrolltyp mus
Zoom styrs av mushjulet har varit samma som de flesta andra paket, men omvänt jämfört med Solidworks. Det är nu en switch i Arkiv> Egenskaper> för att kontrollera detta.

- Ändrad den japanska koreanska och kinesiska versioner multibyte kontroll.
Detta gör OneCNCXR2 att korrekt hantera flera tecken i alla dialogrutor tillsammans med räknaren förmåga där det krävs värde posten.

- Mer Språk Spanska Japanska Tyska danska och polska justeringar.
De nya funktionerna i programvaran har översatts till de ovan nämnda språken.

Uppdateringar Specifikt för OneCNCXR2 Wire EDM

- Ny funktionalitet för att styra start av 4 axel inträde till del.
Denna nya funktion gör det möjligt för kontrollerad start inresa på svåra delar. Detta skulle nu göra det möjligt att klippa direkt till hörnet av en pyramid precis som ett exempel ar att kunna kontrollera det att komma in direkt på sidan vid en exakt position. Genom att flytta den vinkelräta läget för den punkt i enlighet med den övre profilen kan kontroll av särskilda startpositioner.

-Nytt inlägg inställningsförmåga för Mitsubishi trådgnistmaskiner
OneCNCXR2 nu har den speciella förmågan att hantera absolut eller inkrementell programmering för 4 axel på Mitsubishi maskiner. Mitsubishi använder en relativ till sista kontrollen mellan de övre UV-guider och de lägre XY guider.

-Ny back tomt funktionalitet stöd i OneCNCXR2 koniska inställningar.
Vid användning av sluten form funktion och inställning av koniska när du tillbaka rita filen visar med indikerings pilar riktningen på konan. Detta gör det enkelt att bekräfta avsmalningen är större eller mindre från den valda profilen.

-Ny funktionalitet för OneCNCXR2 Wire EDM EDM Hole-funktion
Det finns många nya kombinationer av inställningar som är tillgängliga med hålet funktionen EDM att möjliggöra snabb skapande program speciellt för flera hål.

1. Alla hål starta automatiskt från centrum av hålet och komma in på 45 grader
Den 45 deg posten är att möjliggöra automatisk centrering på tillämpliga kontroller där 0, 90, 180 och 270 deg positioner.

2. En ny inställning för punch klippa att inte ha spiral grov.
Punch snitt har inte spiral bort nu eftersom det är en inställning för avlägsnande som en cut off på stubben.

3. Möjligheten att använda "standard" med eller utan spiral och med cirkulär blandning eller grada.
Spiralen är avstängd med hjälp av ett steg över större än hålets radie.

4. Möjligheten att använda "lim gap" med eller utan spiral och cirkulär eller Grada inställningar
Spiralen är också avstängd genom att tillämpa ett steg över större än hålet radien.