OneCNCXR2 7.99

Opdatering OneCNCXR2 V7.99 frigivet 9 februar 2007

Opdateringer til alle versioner af OneCNCXR2

Windows Vista er ikke understøttet i version 7.99

- 3D-dimensioner er blevet tilføjet til alle OneCNCXR2 softwarepakker
Grundet stor anmodning, fordi det synes de fleste bruger 3D og faste stoffer nu vi besluttede at tilføje 3D-dimension evne til alle vores OneCNCXR2-systemer.
Dimensionerne er nu under kontrol af "fly". Det betyder, at nu i OneCNCXR2 dimensioner kan placeres på en hvilken som helst plan derfor gør fuld 3D dimensionering muligt ved hjælp af standard skrifttype. Flyet kun indstiller plan dimensionen dimension behøver ikke at være faktisk på planet for så vidt angår dybden er berørt. Den foreslåede metode til at anvende 3D-dimensioner til en model er bare bruge funktionen ekstrakt alle. Dimension 3D-modellen derefter slette den udpakkede lag.

- Tilføjet en switch i ejendomme til Solidworks typen musestyring
Zoom styres af musehjulet har været den samme som de fleste andre pakker, men omvendt i forhold til Solidworks. Det er nu en switch i Filer> Egenskaber> til at styre dette.

- Ændret den japanske koreanske og kinesiske versioner multi byte kontrol.
Dette gør det muligt OneCNCXR2 korrekt håndtere multi byte karakterer i alle dialoger sammen med lommeregneren evne hvor værdi indgang er påkrævet.

- Flere Sprog Spansk Japansk Tysk danske og polske justeringer.
De nye funktioner i softwaren er blevet oversat til de ovennævnte sprog.

Opdateringer Specifikt for OneCNCXR2 Wire EDM

- Ny funktionalitet til at styre starten af ​​4. akse indgang til den del.
Denne nye funktionalitet giver mulighed for kontrolleret start post på vanskelige dele. Dette vil nu give mulighed for direkte at skære til hjørnet af en pyramide blot som et eksempel ar være i stand til at styre den kan træde direkte på siden ved en nøjagtig position. Ved at flytte den lodrette position af punktet i overensstemmelse med den øverste profil muliggør styring af specielle startpositioner.

-Nyt indlæg indstilling evne til Mitsubishi Wire EDM maskiner
OneCNCXR2 nu har den særlige evne til at håndtere absolut eller inkremental programmering for 4 akse Mitsubishi maskiner. Mitsubishi benytter en i forhold til sidste kontrol mellem de øvre UV guider og de lavere XY guider.

-Ny back plot funktionalitet støtte OneCNCXR2 koniske indstillinger.
Når du bruger Lukket Shape funktion og indstilling af taper, når du tilbage plotte fil det viser med angivelse pile retningen af ​​konus. Dette gør det nemt at bekræfte taper være større eller mindre fra den valgte profil.

-Ny funktionalitet til OneCNCXR2 Wire EDM EDM Hole-funktion
Der er mange nye kombinationer af tilgængelige indstillinger med EDM hul funktion til at tillade hurtig skabelse program specielt for flere huller.

1.. Alle huller starter automatisk fra midten af hullet og ind ved 45 grader
Den 45 deg post er at give mulighed for automatisk centrering om gældende objekter, der bruger 0, 90, 180, og 270 deg positioner.

2. En ny indstilling til hulning skåret til ikke have spiral ru.
Punch cut ikke har spiral fjernelse nu, som det er en indstilling til fjernelse som en afskæringsværdi på stubben.

3. Evnen til at bruge "standard" med eller uden spiral og med cirkulær blanding eller Deburr.
Spiralen er slukket ved hjælp af et trin i større end hullet radius.

4.. Evnen til at bruge "lim gap" med eller uden spiral og cirkulære eller Deburr indstillinger
Spiralen slukkes også ved at anvende et skridt i større derefter hullet radius.

Læs mere ...