OneCNCXR4 20,50

Gäller för alla versioner av OneCNCXR4

Justeringar
DXF export har haft ytterligare justeringar för de system som fortfarande inte kan öppna 2010-versionen DXF-filer. Korrigeringarna var främst att göra med flera rader av anteckningar.

Justeringar för fräs-och svarv versioner
Jobbet Blad tider har förbättrats för att stödja objekt slås på eller av i NC-chef.

Justeringar bara för bruket expert och professionella versioner
En del av de meddelanden som visas i flera delar under rutiner har förbättrats för användaren.