OneCNCXR4 20.50

Gældende for alle versioner af OneCNCXR4

Reguleringer
DXF eksport har haft yderligere justeringer for de systemer, der stadig ikke kan åbne 2010-versionen DXF-filer. Korrektionerne var primært at gøre med flere linjer tekst noter.

Justeringer for fræse-og drejebænk versioner
Jobbet sheet gange er blevet forbedret for at støtte punkter tændt eller slukket i NC manager.

Justeringer bare for møllen ekspert og professionelle udgaver
Nogle af de meddelelser, der vises i flere dele sub rutiner er blevet forbedret for brugeren.