OneCNCXR7 utgåva 52.23

OneCNC har släppt OneCNCXR7 Update 52.23

Den här uppdateringen är avsedd för OneCNCXR7 Alla versioner

Denna utgåva innehåller många förändringar på grund av kundrapporter och interna tester.

Det skedde en funktionalitetsändring till Mill och Lathe 4 Axel full modules

Fyraaxelens läge i OneCNCXR7 Mill 4-axeln full över funktionen ändrades

Den 4-axlade modulen i OneCNCXR7 svarv 4-axeln full över funktionen ändrades

Den här OneCNCXR7-uppdateringen 52.23 är nu tillgänglig på OneCNC-uppdateringsservern för alla licensierade OneCNCXR7-användare.

Läs mer ...

OneCNCXR7-frisättning 52,22

Vi har släppt idag OneCNCXR7 Version Update 52.22

Den här versionen gäller för alla OneCNCXR7-applikationer.

Den här uppdateringen innehåller en hel del korrigeringar från kundrapporter.

Uppdateringar till japanska hjälpfiler

Uppdateringar till japanska språket

I OneCNCXR7 laddningsfiler från OneCNCXR6 och tidigare till OneCNCXR7 hittades skalningsproblem i dimensioner och dokumentation på grund av de ändrade metoderna i OneCNCXR7. Denna version 52.22 behandlar det problemet.

Sidans funktion i OneCNCXR7 hade problem vid omdöpning av filer som har behandlats i den här utgåvan 52.22

Detta är nu tillgängligt i OneCNC Update Server för alla OneCNCXR7 Licensierade användare.