OneCNCXR7-frisättning 52,22

Vi har släppt idag OneCNCXR7 Version Update 52.22

Den här versionen gäller för alla OneCNCXR7-applikationer.

Den här uppdateringen innehåller en hel del korrigeringar från kundrapporter.

Uppdateringar till japanska hjälpfiler

Uppdateringar till japanska språket

I OneCNCXR7 laddningsfiler från OneCNCXR6 och tidigare till OneCNCXR7 hittades skalningsproblem i dimensioner och dokumentation på grund av de ändrade metoderna i OneCNCXR7. Denna version 52.22 behandlar det problemet.

Sidans funktion i OneCNCXR7 hade problem vid omdöpning av filer som har behandlats i den här utgåvan 52.22

Detta är nu tillgängligt i OneCNC Update Server för alla OneCNCXR7 Licensierade användare.