OneCNCXR4 20.59

Van toepassing op alle versies van OneCNCXR4

BELANGRIJKE UPDATE Alle gebruikers van OneCNCXR4

Belangrijke aanpassingen zijn gemaakt aan de besparing functie om een ​​aantal technische problemen ondervonden van de verschillende Windows-besturingssystemen die OneCNC ondersteunt overwinnen.

Nieuwe functionaliteit voor OneCNCXR4 Mill Expert

Vier nieuwe modellen functies zijn toegevoegd aan OneCNCXR4 Mill Expert

.

Dit zijn allemaal instrumenten op veler verzoek voornamelijk uit onze Mould maker gebruikers.

De tools zijn vrij voor zichzelf.

1. Verwijder gat of broekzak
Dit verwijdert volledig het gat of broekzak, zodat de gebruiker een nieuwe in een andere plaats of verschillende grootte enz. te zetten

2. Verleng een oppervlak
Dit is een handig hulpmiddel voor vele toepassingen in het modelleren of verspanen. Klik gewoon op de rand van het oppervlak en het zal worden verlengd met de genomineerde bedrag met dezelfde continuïteit als de oppervlakte wordt uitgebreid.

3. Un-trimmen een oppervlak
Dit is net un-snijdt de oppervlakte terug naar de oorspronkelijke oppervlak waardoor gaten worden gewist of zakken worden gesloten enz.

4. Maak kruispunt geometrie
Is precies zoals beschreven, zal het creëren snijdende geometrie tussen 2 modellen etc.

Deze nieuwe functies zijn nu standaard functies van de functionaliteit in OneCNCXR4 Mill Expert.