OneCNCXR7 Release 52.10

OneCNC har släppt OneCNCXR7 Version Release 52.10

Detta är nu tillgängligt i OneCNC Update Server.

Den här uppdateringen gäller alla OneCNCXR7 versioner.

Denna uppdatering har olika mindre korrigeringar och uppdateringar som finns i OneCNC-testning samt användarrapporter.

Denna OneCNC Update har anpassningar till filöverförarna av Solidworks Parasolid och STEP

Ny kinesisk översättning har lagts till på kinesiska förenklad och traditionell kinesiska språk.

Denna uppdatering är nu tillgänglig för alla licensierade användare av OneCNCXR7 från uppdateringsservern.