OneCNCXR4 20.43

Disse tilføjelser og justeringer gælder for alle versioner af OneCNC

Tilgang

Punkt enheder og lagnavne nu udføres i DXF DWG eksport.
Import af DXF DWG-filer OneCNC vil nu altid gøre farverne synlige selv på sort skærm.
Ingen nødvendige indstillinger for dette, fordi det er blevet automatiseret.
Det er især for brugere med sorte skærme og den oprindelige tegning har sort geometri.

DXF og DWG er begge adskilt nu for eksport typer.
DXF og DWG import er sammen i menuen, men registreres automatisk på jeg mport.

Reguleringer
Der blev foretaget justeringer for at bryde til overflader i modellering.
Der blev foretaget yderligere justeringer for at presse i modellering.
Der blev foretaget justeringer for at importere Parasolid filer.