OneCNCXR7 Version Release 50,87

OneCNC har nöjet att råda att OneCNCXR7 nu levereras.

Den här versionen har nu alla produkter och moduler som ingår. vilket innebär att det nu ingår de OneCNCXR7 Lathe Versioner

Betydande utveckling i CAD och CAM funktionalitet ingår i den senaste versionen av OneCNC CAD-CAM, ger användarna ytterligare hastighet och kvalitet i hela sin design och bearbetningsprocesser.

OneCNC uppdateringar i OneCNCXR7 fokuserar på användarupplevelsen och lägga till förbättringar att ge kunderna möjlighet att påskynda sin konstruktion och tillverkningsprocess.

Här är en OneCNCXR7 video som visar de nya funktionerna i OneCNCXR7.

Detta är den första OneCNCXR7 uppdateringen sedan lanseringen av programvaran i november.

I den här uppdateringen finns ändringar i följande:

språk
Localalised översättning har införts på följande språk.

Japanska Tyska Koreanska Danska Franska Italienska och spanska.

DXF / DWG Import
Det finns ändringar i import av DXF / DWG-filer som nu gör det möjligt för standardteckenstil för import av dessa filer. För att övervinna de problem som kan uppstå när importera filer en standardtypsnitt kan ställas in på grund av vissa filer kan ha ett teckensnitt som du inte har på din dator. Denna inställning är den första fliken i dialogrutan OneCNC Egenskaper.

Text typsnitt och Dimension teckensnitt
Dessa kan nu väljas som en (alla) för redigering. Exempel kan du välja alla teckensnitt och redigera dem till en stil och storlek.

Simulering
Vid användning av simulering fanns ett par rapporter om problem ibland vanligtvis en gång första gången användning orsakar uppsägning .. Det är viktigt att dina grafikdrivrutiner är up-to-date och att maskinvaran är compatible.We har gjort några ändringar i inställningarna till bistå grafikdrivrutiner i dessa situationer för Windows 10.

För ytterligare information kontakta din lokala OneCNC kontor

OneCNC kontor