OneCNCXR6 Uppdatera 40,78

Vi har släppt OneCNCXR6 Version Version Update 40,78

Uppdateringen innehåller en större uppdatering till 5 axel efter förmåga att passa en maskin typiskt som Grob Horisontell stil CNC-bearbetning Center.

Detta är i huvudsak en horisontell stil 5 axel maskin och detta grafiskt visar axeln konfigurationen.

grob_2

Detta visar en typisk maskin.

grob_cnc

Inlägget är själv konfigureras av användare från flera + axel sidan.

För ytterligare information, kontakta din lokala OneCNC stödkontor.

andra förändringar

Det finns uppdaterings ändringar i Språkversioner även i denna version.

Den här uppdateringen har andra smärre justeringar som härrör från kundanvändarrapporter.

Den här uppdateringen är nu tillgänglig i OneCNC Update Server för de användare som har OneCNCXR6 licenser.