OneCNCXR6 40,68

OneCNCXR6 version 40.68 har släppts och finns i uppdateringsservern.

Nya egenskaper:

OneCNCXR6 Fräs Versioner

I den här versionen finns det några förändringar i traditionella fickan funktionen.

Den traditionella fickan Funktionen har en funktion för den sista skärdjup pass att Ftool hissar och ramper till nästa övergångsläget lämnar en mycket renare pass mellan passen. Den här funktionen är automatiskt som standard och det finns en ny funktion som gör det möjligt för denna funktion stängs av när så önskas.

Det är en förändring till spiralen vänd funktionen.

Den inför funktionen när inställd på spiral har också som standard hissar efter varje spiral att övergången till nästa spiralen för att förbättra finish och denna inställning kan nu ändras till ingen hiss, om så önskas.

Nya funktioner alla versioner

Uppdateringar till hjälpfilerna för alla versioner.

Tillägget till alla OneCNC programversioner backup arkivsystem

OneCNCXR6 italienska versioner

Programvaran är nu helt lokaliserad med italienska menyer och dialogrutor i programvaran.

Italienska hjälpfiler och handledning.

OneCNCXR6 Wire EDM Versioner

Justerat installationen för att installera exempelfiler

OneCNCXR6 Språk

Justering av danska, tyska, japanska och nederländska språkversionerna.

Denna OneCNCXR6 versionen finns nu form uppdateringsserver.