OneCNCXR6 40,26

OneCNCXR6 Update Version 40.26 har släppts och finns nu i uppdateringsservern

OneCNC har lagt till en ny funktion i den här uppdateringen för traditionell pocke

Den här funktionen har ersatts av en ny traditionell Pocket funktion som nu ger en verklig verkningsgrad lyft för användare som har detta krav .. Denna funktion gör nu för verktygs steget över till att ställa in upp till 95% av verktygets diameter för att tillhandahålla denna nya efficiency.This dramatisk ökning av täckning upp till 95% har utvecklats på grund av många användare begär för ökad effektivitet i den traditionella fickfunktionen. Funktionen är lika enkel att använda som tidigare med den enda skillnaden är att användaren nu kan använda sig av den nya tekniken genom att öka steget över mycket som krävs ..

Detta är en film som visar förmågan hos den nya funktionaliteten i Traditionell Fick funktion.

Denna nya funktion finns i alla OneCNCXR6 Mill versioner och finns nu tillgänglig för nedladdning och användning.