OneCNCXR6 40,24

OneCNCXR6 Update Version 40.24 har släppts och finns nu i uppdateringsservern.

Det finns en hel del förändringar och uppdateringar i tis version på grund av komplexiteten i att stödja så många operativsystem, inklusive 32-bitars och 64-bitars

Stöd för GUI 768 pixel höjd.

Det fanns många fler justeringar som krävs för att göra OneCNCXR6 helt kompatibla med denna GUI pixelhöjd. Detta arbete är nu klar och om du faktiskt installera OneCNC och använda den på en skärm begränsas till 768 pixlar skulle du inte någon skillnad eftersom det automatiskt att konfigurerar i storlek för att passa den upplösningen.

Wizard Drill Funktion

Det fanns justeringar så att borrcykler från OneCNCXR5 är nu helt kompatibla i OneCNCXR6
Dessa förändringar var nödvändiga ifall filen skapades i den tidigare versionen, och av någon anledning redigeras i den senare versionen.
Detta berodde på att OneCNCXR6 erkänner nu materialet topp medan det tidigare så var inte fallet.

Multi Axis Borrning
Det fanns justeringar som gjorts i Multi Axis borrcykler för att göra dem kompatibla med filer som tidigare gjorts i tidigare versioner av OneCNC och nu redigera filen i OneCNCXR6.

Öppna Pocket Funktion
Den öppna fickan från gränser ändrades eftersom det i vissa fall i vissa operativsystem dialogrutan fickan avslut visar när det inte var tänkt att vara.

I öppen ficka målgång profiler om det behövs är var för sig väljs.

HS-Z Level Grovbearbetning
Den grova funktion HS Z-nivå har haft aditional gouge säkerhetsjusteringar på grund av att nu ha möjligheten för kollisionskontroll.

Sektionen Funktion
Tillägget avsnitt för att skärmfunktionen har haft de enheter som är optimerade för att minimera utgångs enheter när du lägger till de enheter till skärmen för vidare användning ..

Lathe Turn Face Funktion
Det fanns en justering och förbättring av svarv Turn och ansikts vrida på baksidan eller närmar sig en del från den från chucken eller vänster sida.