OneCNCXR5 31,10

Vi har släppt en uppdatering till OneCNCXR5 alla versioner uppdaterar 31.10

Den här uppdateringen innehåller följande

Stöd för Solidworks 2014

OneCNC stöder nu den direkta fil import för Solidworks 2014 samt de tidigare versionerna

Uppdatera till Z nivå efterbehandling

Bearbetningsfunktion CAM Z nivå har haft en ytterligare översyn för optimering av verktygsbanan funktionalitet.

Detta berodde på rapporter och pågående interna tester av ytfinish av bearbetade detaljer.

Uppdatera till DXF och DWG översättare

DXF och DWG import översättare har haft justeringar av import att bättre stödja vissa poly-line-utgång från CAD system.

Uppdatera till STEG Översättare

OneCNC översättare uppdateras kontinuerligt in-line med kundsupport filer mottagna

Justeringar av klientinställningar för nätverksinstallationer

OneCNC nätverksinstallationer har haft en revision av klientprogramvaran för att bättre stödja några misstänkta nätverkskort och USB-portar.

Uppgradera till On-Line Hjälp Arkiv

Den on-line hjälpfilen har haft en ytterligare uppgradering. Dessa uppgraderingar hjälpfil pågår och får hjälp av bland annat stödrapporter.