OneCNCXR4 21,39

Den här uppdateringen gäller alla versioner av XR4

HJÄLPFIL

Det finns en ny uppdaterad hjälpfil i alla versioner av OneCNCXR4

Språk

Det finns en ny turkisk språk läggs till alla versioner av OneCNCXR4.
Andra språk har uppdaterats för att återspegla de senaste förändringarna i funktionalitet.

OneCNCXR4 Lathe Professional och OneCNCXR4 svarv Express.

Simulerings inställningar ändrades för simulering intern svarv tråkig och spårstickning. Standardstorlekar för svarv tips var för stor då man simulerar små hål och det har ändrats.

Import-och export översättare.

Många förbättringar har genomförts till OneCNCXR4 översättare som ett pågående förfarande för att sköta rapporter.