OneCNCXR3 10,46

Släppdatum 17 juni, 2008

Publicering av en ny produkt för information kontakta försäljningskontor

I grunden är det en ny CAD endast program som har alla funktioner i OneCNCXR3 Mill Expert CAD / CAM mindre CAM delen.

Dessa tillägg är till alla OneCNCXR3 versioner.

Prestandaförbättringar

Ny förmåga att välja och tillämpa ett plan från ett urval hål.

Ny funktion visar den aktuella planet rotationsvinkeln visas som B och A-axeln

Det är både praktiskt för modellerare utan också för fleraxel programmerare för att han kommer att veta sin rumsliga plan rotationsvinkel.

En ny funktion är nu tillgänglig när du använder kopiera / flytta-funktionen kan du aktivera "använda plan" detta sätter sedan sustem att arbeta från planet snarare än världsaxeln koordinater.

En ny funktion är nu tillgänglig när du använder spegelfunktionen kan du aktivera "använda plan" detta sätter sedan sustem att arbeta från planet snarare än världsaxeln koordinater.

En ny funktion är nu tillgänglig när du använder rotering kan du aktivera "använda plan" detta sätter sedan sustem att arbeta från planet snarare än världsaxeln koordinater.