OneCNCXR2 8,23

Uppdatera OneCNCXR2 V8.23 alla versioner releasedatum 27 maj 2007

Den här uppdateringen gäller endast OneCNCXR2 Profiler och OneCNCXR2 Mill versioner.

Inga ändringar i några andra versioner av OneCNCXR2

OneCNCXR2 Profiler
Den OneCNCXR2 Profiler professionella har ändringar i automatisk scanning av gravyr inom utvalda profilerings gränser.

OneCNCXR2 Haascam Mill Express Mill fördel Mill Professional Mill Expert
De OneCNCXR2 Mill versioner har haft en växlare till inställningen för fullföljande matning och hastighet i profilen ren cirkeln och fickfunktionsfunktioner.

Inställningen för åtkomst för inställning av hastighet och matning och hastighet har nu ändrats till förmågan att aktivera alternativet till och från.

Läs mer ...

OneCNCXR2 8,21

Uppdatera OneCNCXR2 V8.21 alla versioner releasedatum 12 maj 2007

Den här uppdateringen gäller alla versioner av OneCNCXR2

Detta innebär att om du har OneCNCXR2 oavsett typ du ska installera uppdateringen.

Det har varit förändringar i DXF-importen
DXF-importen har modifierats för att passa senare versioner av denna icke standard 2D utbyte file.We fortsätter att finna flera inkonsekvenser i produktionen av DXF från olika CAD huvudsakligen är inte en riktig standard utan snarare en omvänd konstruerad metod för hantering av Autocad DXF-filer och däri många CAD har sin egen tolkning och inkonsekvenser.

Tweaks har gjorts i de andra översättare också som en pågående process för att förbättra handläggningen av ärenden.

Dimensionering
dimensionen funktionen Enter korrigerades så att radievärdena nu korrekt isatt.

Hårdvara Dongle.
Vi fann att i Japan finns det en ny eller annan USB och våra nya serien donglar över 10.000 serien inte skulle fungera på den här datorn. Dessa portar befanns vara nu installeras på NEC PC i Japan. NEC rapporteras ha omkring 80% av den japanska marknaden så vi var tvungna att agera snabbt för att rätta till detta problem. OneCNC att ha ett kontor i Japan med sakkunnig lokal teknisk förmåga vi kunde samarbeta för att rätta till detta problem. Denna version har haft logiken modifierats för att hantera dessa nya NEC USB-portar

Den här uppdateringen gäller OneCNCXR2 Mill Advantage Professional och enda expert.

Det har skett en förändring till Planar verktygsbana ter.
Den plana verktygsbana har ändrats och skärpts kärnan i att göra toolpathing snabbare med förbättrad styrning och visning. I vissa fall är det nu många gånger snabbare, särskilt på stora filer med en fin finish kliva över med ytan tolerans satt högt.

Denna första bilden nedan visar den nya scanning metod för att förhöra den modell för toolpathing. Du kommer att se det är inte olikt en laser skanning och vi visar också grad av scanning.

Du kommer att se nu när vi bara visar den progressiva skanningslinje av verktygsbanan som skapas för att påskynda operationen.

Botten eller tredje bilden visar temp verktygsbanan visas som vi tidigare ser det. Det är jut att vi inte ser temp verktygsbanan fram till färdig nu. I stället ser vi skanningslinje.

Detta Nästa bild visar skanningslängden till full storlek på artikel utsträckning som tar nio gånger så lång som den övre bilden visar skann reduceras till bara kaviteten storleken på denna modell som vi bearbetning med plan.

Denna nya metod för skanning visar vad du faktiskt skanna.

Denna bild visar temp verktygsbanan efter skanning och bearbetning.

Vi också visar nu i botten meddelande bar den faktiska andelen av behandlingen.

Den här uppdateringen gäller samtliga OneCNCXR2 Mill versioner.

Det har skett en förändring för att skära kedja konstant djup.

Det var en ändring som görs i logiken i att hantera filer som kan ha importerats från CAD som hade bågar skapat eller utgång med omvända riktningar. Det finns nu bevis på detta annat än att du inte skulle se illa kedja som sågs i denna geometri i framtiden logik. Tidigare var vi tvungna att kopiera geometrin i OneCNCXR2 att rätta geometrin.

Det har skett en förändring i Redigera i verktygsbanor
Tidigare denna version om du redigerat verktygsbanan genom att högerklicka i NC-manager för att skapa redigerings temp verktygsbanan inte behålla och ni var tvungna att använda dubbelklicka på funktionen i chefen. Detta har nu ändrats så att samma åtgärd är från båda metoderna. Detta innebär nu om du högerklicka på funktionen i chefen temp verktygsbanan förblir tills du klickar på det aktiva fönstret.

Den här uppdateringen gäller OneCNCXR2 profil Express och Profile Professional.

Byt till metoden för gravyr på Profiler kapslade delar.
Det har varit omfattande modifiering av metoden för att välja gravyr. Denna gravyr nu väljs automatiskt för så länge det är inom gränsen för den del den är automatiskt och behöver inte väljas. Fungerar i en typ av select all metod. Detta beror på att det inte bara är för text men också för inriktningslinjer som måste graveras för senare montering.

Konceptet är nu att när du markerar gränsen för en del allt innanför denna gräns automatiskt grav inte valts för håltagning. Om hålen ska borras vid routern och några lasermaskiner hålen nu inte behöver väljas, eftersom det sker automatiskt också. Hål inne gränser endast väljas om de ska skäras i stället för att borras.

Den här uppdateringen gäller OneCNCXR2 Wire EDM version

OneCNCXR2 4 Axis funktion
Den 4 Axis funktion modifierades för att hantera en situation där om vissa begränsningslinjer i vissa fall inte gick att avsluta punkter enheter snittet vägen skapades inte och det hålls väntar. Det finns egentligen ingen förändring av enheter rader av restriktioner väntas ändå gå till endpoints naturligtvis, men det hindrar den permanenta vänta eller kanske krascha för att stoppa det.