OneCNCXR3 11,22

OneCNCXR3 Mill Professional och Expert
Justeringar gjordes till HS Flat Area Machining funktion där det ibland inte skapade verktygsbana om ledigheten för avslut taggade.

OneCNCXR3 Lathe Express och Professional C + Y + B
Justeringar gjordes till verktygsväxlings samtal för att göra det mer robust vid hantering av många verktyg från en station.

OneCNCXR3 alla versioner
Justeringar till STEG IGES Parasolid SAT och Solidworks översättare

Justeringar och uppdateringar av italienska språket och koreanska.

Läs mer ...

OneCNCXR3 11,18

Detta gäller för alla versioner:

OneCNCXR3 11.18 nu ingår italienska språket.
Uppdateringar av koreanska språket.
Uppdateringar av danska språk.
Uppdateringar till det holländska språket.
Uppdateringar av polska språket.

Läs mer ...

OneCNCXR3 11,16

Detta gäller för alla versioner av OneCNCXR3

Omfattande uppdateringar har gjorts till översättarna.

Uppdateringar av våra primära modellerings översättare
Uppdateringar för IGES Översättning
Uppdateringar till STEG Översättning
Uppdateringar till VDA-FS Översättning

Dessa är primära översättare och bör alltid användas som första preferens och specificerade för att din kund eftersom de är internationella standarder och om den exporterande programvaran exporterar enligt den publicerade standarden bör du alltid ha en bra import oavsett vilken version av programvaran som är exportera filen.

Uppdateringar av de sekundära översättare
Uppdateringar Rhino3D att passa sina senare versioner
Uppdateringar för Para 2009 importförmåga
Uppdateringar av Solidworks 2009 importförmåga
Uppdateringar av STL

Dessa är våra sekundära översättare eftersom de inte internationell standard och är vid den föränderliga godtycke utvecklarna av de enskilda produkterna. Det är därför vi kallar dem sekundära översättare plus det faktum att de, och kan ofta versionen begränsas. Vi rekommenderar alltid att användarna anger STEP eller IGES från sina kunder för att ta bort beroendet av viss version integritet.

Språk
Koreanska språket har nu lagts till de språk för våra koreanska användare.

Ändringar och uppdateringar har gjorts till alla språk så att de överensstämmer med de olika förändringar och tillägg som har gjorts.

DNC Editor
Det fanns rapporter om att vissa användare hade förlorat verktygsfälten i DNC-editorn. Det spårades till orsakas av att använda förhandsgranskning av kod och har nu rättats till.

CAM Lägg upp ändringar
Ändringar gjordes OneCNCXR3 svarv Professional C + Y + B-axelmodulen och påverkar endast B-axelmodulen. Användare som använder B-axelmodulen bör kolla med sin support.