OneCNCXR8 Release 63.34

OneCNCXR8 version 63.34 släpptes idag

NC-chef
Omfattande uppdatering av NC-chefens åtgärder för användarkontroll med mus- och tangentbordspilar.
Detta gör att pilen uppåt kan användas och varje verktygsväg kommer att förhandsgranskas.

Fräsversioner
Det finns också omfattande interna tester och justeringar av logiken för bearbetningsmodulen med 4 axlar.

Svarvversioner
Det finns också omfattande interna tester och justeringar av logiken för CY- och B-axeln vid svarvbearbetning.

Alla versioner
Visningen av planeringsplanet justerades

OneCNCXR8-versionen är nu tillgänglig på OneCNC-uppdateringsservern för alla licensierade användare.

Läs mer ...

OneCNCXR8 Release 63.31

OneCNCXR8 Release 63.31 släpps nu

Den här uppdateringen gäller för användare av en 5-axel samtidig modul, en justering gjord för 5-axel samtidigt.

Om du använder 5-axel samtidigt, installera den här uppdateringen,

OneCNCXR8 version 63.31 är nu tillgänglig på uppdateringsservern.

Läs mer ...

OneCNCXR8 Release 63.30

OneCNCXR8 Release 63.30 släpptes idag

Denna utgåva är en viktig uppdatering för 5-axlig bearbetning efter utdata med justeringar från vår egen testning.

Om du har 5-axliga bearbetningsmoduler, uppdatera din installation med den här versionen.

OneCNCXR8 version 63.30 är nu tillgänglig i OneCNC-uppdateringsservern