OneCNCXR4 20,33

Vi har nu lagt till import av DXF och DWG import filen.

Denna DXF / DWG är en helt nyutvecklad funktionalitet och helt ersätter vår tidigare import av DXF.

OBS VIKTIGT att notera är att vi nu ta in varje rad-typ som AutoCAD använder.

Mycket jag mportant att notera är att OneCNC importerar nu färgerna som dras i CAD ursprungs.
Detta kan innebära att du kan behöva ändra skärmfärger för att se några färger till exempel om ledningarna dras i svart och du använder en svart skärm.

OneCNC importerar nu alla stilar som dras i AutoCAD och detta har jag ncludes anpassade streckade centrum och alla deras stiltyper.

Så att de inte skapar problem i n OneCNCdatabas av linjer och eftersom OneCNC använder streckade linjer som snabb etc för säkerheten när vi importerar DXF / DWG alla anpassade stilar vi sätter då som bara korta rader. Precis som de skapades i CAD ursprungs så att de inte blir streckade linjer som OneCNC känner dem.

Ibland kan detta vara många hundra som visar dolda kontur korta linjer. Detta är nödvändigt eftersom i AutoCAD till exempel en användare kan göra nästan obegränsade linjetyper som inte är lämpliga typer för OneCNC. Detta var nödvändigt OneCNC så att den kunde replikera ritningen som dras i CAD ursprungs.

Detta innebär naturligtvis att en användare inte kan välja alla dessa udda typ streckad eller center typ användaren skapade stilar som en kedja. Att skära anpassade linjer de behöver för att åter dras i standard linjetyp. D en original anpassade stil streckade linjer bör endast dolda linjer i alla fall och inte för kapning.

Om du behöver använda de streckade linjerna som en sågkedja som de kommer att behöva rita om den behövs i linje enheter så att de är lämpliga för det avsedda ändamålet.

Den DWG / DXF vi nu importera ASCII eller binära DXF-och DWG-filer och detta bestäms automatiskt på val av fil för import.

Språk
Sex nya uppdateringar översättnings ingick i denna version.
Dessa inkluderade: danska, nederländska, franska, japanska, koreanska, polska.

Andra översättare
Det har skett stora justeringar av alla översättare.
Solidworks läser nu Solidworks 2010.
IGES har många mindre justeringar.
STEP har justerats för att passa några av de senare 2010-versioner.
SAT har justerats för senare versioner av exporten.
Parasolid har haft justeringar för senare versioner.
3DM har har justeringar för senare versioner.