OneCNC Series Uppdateringar

Det här är en historia av alla OneCNC uppdateringar.

Du kan märka ibland kan det finnas ett hopp i versionsnummer.

Detta beror på intensiv och fortlöpande interna tester där vi noggrant testa versioner innan du släpper beprövade funktionsuppdateringar.


För att ladda ner uppdateringar, se vår OneCNC Uppdateringar sidan.

OneCNCXR4 20,39

Det var en justering till Z nivå finish för att förhindra ett extra pass runt utsidan om ett negativt leae för fullföljande användes vid formelektroder.

Det finns nya 7 språkuppdateringar: Holländska Koreanska Japanska Tyska Franska Italienska Polska på grund av funktionsändringar

Läs mer ...