OneCNCXR4 20,43

Dessa tillägg och justeringar gäller för alla versioner av OneCNC

Tillägg

Punkt enheter och lagernamn nu exporteras i DXF DWG export.
Importera DXF DWG-filer OneCNC kommer nu alltid att göra färgerna syns även på svart skärm.
Inga inställningar som krävs för detta, eftersom det har automatiserats.
Detta är speciellt för användare med svarta skärmar och den ursprungliga ritningen har svart geometri.

DXF och DWG är båda separerade nu för exporttyper.
DXF och DWG-import är tillsammans i menyn men automatiskt på jag mport.

Justeringar
Justeringar gjordes för att bryta till ytor i modellering.
Ytterligare justeringar gjordes för att pressa i modellering.
Justeringar gjordes att importera Parasolid filer.

Läs mer ...

OneCNCXR4 20,42

Justeringar gjordes till fast kretsa.

Det finns en särskild användning anteckning här:

Denna funktion är avsedd för ett fast kretsa w tan att ett hål i mitten av kretsar. Om det ska finnas ett hål som ett rör som är tänkt att vara pressa klippa efteråt. Om du roterar en gräns bildar ett hål i mitten utan att använda extrude skuren för centrumhålet kan du behöva ta bort mittblindytan.   Detta är nödvändigt för att skapa goda släck ansikten för bearbetning