OneCNCXR8 Release 62.28

OneCNCXR8 Versie Release 62.28 is vrijgegeven

Er waren belangrijke wijzigingen in alle versies.

Slechte modellen importeren

Slechte modellen hebben soms lege oppervlakken die oneindig groot kunnen zijn of enorme instellingen in OneCNC. OneCNC probeert nu die slechte oppervlakte-eenheden te verwijderen en importeert alle geldige eenheden.

DWG DGN importeren

Deze release verbetert de DXF DWG-import.

Sommige gebruikers gebruiken polylijnen in plaats van gewone geometrie bij het maken van onderdelen.

OneCNC importeerde eerder polylijnen als een reeks lineaire lijnen ..

OneCNCXR8 importeert nu polylijnen als bogen en cirkels.

Polylijnen worden in CAD gebruikt voor aangepaste lijndiktes of conische lijnen.

OneCNCXR8 past alleen geometrie toe op de middellijn en geeft geen tapsere of dikkere lijnen weer.

OneCNC heeft geen gebruik van taps toelopende of aangepaste diktelijnen in onze CAM en importeert ze daarom als draadframe-geometrie van bogen en cirkels ..

Hardwarevereisten voor OneCNCXR8

Hardwarevereisten voor OneCNCXR8

OneCNCXR8 Versie Release 62.28 is nu beschikbaar in de OneCNC Update Server