OneCNCXR7 bijwerken 50,94

Gelukkig Nieuwjaar aan allen!

Dit is de eerste release voor 2017 en bevat belangrijke toegevoegde functionaliteit.

Solidworks 2017
Solidworks hebben de 2017-versie vrijgegeven zodat klanten zal beginnen het doorsturen van 2017 versie bestanden.
OneCNCXR7 50,93 kunnen nu importeren Solidworks 2017-bestanden. Er waren grote veranderingen in OneCNCXR7 dit mogelijk te maken en alle eerdere versies van OneCNC zal niet over deze mogelijkheid om direct Solidworks 2017-bestanden te laden.
Alle voorgaande versies zullen de Solidworks bestand leverancier verzoeken om het bestand op te slaan als een eerdere versie van Solidworks of gebruik de STEP export. Vorige versies van OneCNC kan vervolgens importeren als een stap-bestand.

Laden vorige versie OneCNC bestanden in te OneCNCXR7
Enkele belangrijke informatie over het laden van de vorige versie XFA bestanden in OneCNCXR7. De nieuwe OneCNCXR7 bestandsformaat bestanden * .ONECNC volledig vervangt * .XFA stijl.
Er is geen manier om te laden een XR7 * .ONECNC bestand in eerdere versies die * .XFA stijl bestanden die worden gebruikt. Het is ook niet mogelijk om een ​​* .ONECNC bestand te laden door de naam van het * .XFA.

Geschiktheid van OneCNC vorige versie bestanden in OneCNCXR7
Laden van alle vorige OneCNC bestanden * .XFA in OneCNCXR7 is prima voor alle CAM doeleinden. Er kan echter verschillen met het opstellen lay-out van eerder dimensie en tekstbestanden gemaakt in eerdere versies te OneCNCXR7 en kan kleine bewerking nodig hebben om te corrigeren.

De belangrijkste reden hiervoor is dat OneCNCXR7 nu op de meest algemene benadering voor Unicode fonts.
Dit was noodzakelijk om ons de ware wereldwijde ondersteuning voor fonts brengen.
OneCNCXR7 heeft nu een andere methode nu tekst en afmetingen om dit te bereiken.
Een bijkomend voordeel is nu dat de lettertypen die u zal laten zien op het scherm van de werkelijke positie, die niet zou veranderen met afdrukken of vectored om te gebruiken voor andere doeleinden
Voorheen werd het lettertypen zijn afgedrukt of vectored anders dan wat het toonde op het scherm als een voorbeeld voor de geometrie.

De oude OneCNC standaard lettertype is nog steeds beschikbaar voor gebruik als een eenvoudige stok lettertype en graveren fonts, maar is niet geschikt voor tekst of afmeting omdat zij niet het vermogen van de Unicode stijl hebben.
De unicodelettertypes hebben de extra lettertypen naar de mogelijkheid om bijvoorbeeld symbolen geschikte diameter (de cirkel met de schuine lijn) en tal van andere mogelijkheden kleinere lettertypen voor tolerantie functie aanvullingen.
Dit maakt het ook nu OneCNCXR7 om de stijlen te passen ISO DIN etc.

De plaatsing van lettertypen of het lokaliseren positie van Unicode is ook iets anders dan de vorige, wat betekent dat de tekeningen door middel van tekst en afmetingen niet hetzelfde in OneCNCXR7 kan kijken.
Als de vorige bestanden zijn vereist om in OneCNCXR7 de tekst positie kan nodig zijn om soms worden bewerkt om opnieuw positie tekst geschikte presentatie.
De oude standaard lettertype geen van de nieuwe symbolen zoals diameter etc deze zijn gemaakt met behulp van een cirkel en een schuine streep dat is nu allemaal veranderd hebben.
Toekomstige opnemingen in OneCNCXR7 met behulp van true type fonts en de juiste Unicode lettertype maken zeer presentabel tekeningen nu ..

Deze OneCNCXR7 versie 50,94 vrijlating heeft een aantal verbeteringen in de ondersteuning van de eerder opgesteld en dimensie OneCNC bestanden.
In OneCNCXR7 het laden van een eerdere OneCNC bestand en al is het mogelijk de selectie nu om alle tekst uit bijvoorbeeld de oude standaard lettertype wijzigen in een Unicode-lettertype.
Nieuwe tekeningen moet worden gedaan om een ​​stijl die kunnen worden geselecteerd in OneCNCXR7 om de compatibiliteit te garanderen aan de vereiste norm van het tekenen.

Nieuwe functionaliteit in Mill CAM

Z Level Finish schets Startpositie
OneCNCXR7 ondersteunt nu de selectie van een aangewezen startpositie waar mogelijk.

Undercut Z level verspanen Startpositie
Undercut heeft nu een nieuwe methode van het verstrekken van een aangewezen startpositie,

5-assig simultaan Z Level afwerking Startpositie
5 Axis Z niveau genomineerd startpositie is toegevoegd aan deze functie.

Deze release is nu beschikbaar bij de OneCNC Updates pagina.