OneCNCXR6 40.24

OneCNCXR6 update versie 40.24 is uitgebracht en is nu beschikbaar in de update-server.

Er zijn nogal wat veranderingen en updates in tis versie te wijten aan de complexiteit van het ondersteunen van zo veel besturingssystemen waaronder 32 bit en 64 bit

Ondersteuning voor GUI 768 pixels hoogte.

Er waren veel meer aanpassingen nodig OneCNCXR6 volledig compatibel met dit GUI pixel hoogte te maken. Dit werk is nu voltooid en tenzij je daadwerkelijk installeert OneCNC en het gebruik ervan op een scherm beperkt tot 768 pixels zou je het verschil niet zien, omdat het automatisch opnieuw configureert in grootte aan die resolutie passen.

Wizard boor Functie

Er waren aanpassingen gemaakt zodat boorcycli van OneCNCXR5 zijn nu volledig compatibel in OneCNCXR6
Deze veranderingen waren noodzakelijk in het geval het bestand is gemaakt in de eerdere versie en om wat voor reden bewerkt in de latere versie.
Dit was omdat OneCNCXR6 herkent nu het materiaal top terwijl vroeger was dat niet het geval.

Multi Axis Drilling
Er waren aanpassingen van de Multi Axis boorcycli ze compatibel zijn met bestanden die eerder gemaakt in eerdere versies van OneCNC en nu het bewerken van het bestand in OneCNCXR6 te maken.

Open Pocket Functie
De open zak van grenzen werd gewijzigd zoals in sommige gevallen in sommige besturingssystemen het dialoogvenster zak afwerking liet zien toen het niet zo moest zijn.

In open zak profileert de finish indien nodig worden afzonderlijk geselecteerd.

HS Z Level voorbewerken
De HS Z niveau ruwe functie aditional guts veiligheid aanpassingen moesten vanwege nu met de mogelijkheid voor het controleren van botsingen.

De Afdeling Functie
De sectie add om screen functie heeft de entiteiten geoptimaliseerd om de uitgang entiteiten bij het toevoegen van de entiteiten om het scherm voor verder gebruik te minimaliseren gehad ..

Draaibank Turn Gezicht Functie
Er was een aanpassing en verbetering in draaibank Turn en Vlakdraaien aan de achterzijde of het naderen van het deel van de uit de klauwplaat of linkerkant.