OneCNCXR2 8,36

Server Opmerking:

De update-server is verbeterd en je moet nu in staat om beter rechtstreeks toegang tot de update van het tabblad OneCNC Vandaag en selecteer OneCNC Updates

Nieuwe versie te updaten OneCNCXR2!

Update OneCNCXR2 V8.36 release datum 20 december 2007

OneCNCXR2 draaibank Nederlandse versie
OneCNC XR2 draaibank Express en OneCNCXR2 draaibank Professionele hebben nu moest Nederlandse taal toegevoegd aan het product te installeren.

OneCNCXR2 Mill Expert met 5-assige module
OneCNCXR2 Mill Expert met 5-assige module heeft gehad modificatie toegevoegd te kunnen positioneren het startpunt voor Spiraal en Radial gereedschapspaden in 5 assen positionele modus.

Opmerking:
Er zijn geen andere updates dus tenzij je OneCNCXR2 Nederlandse taal draaibank nodig of u gebruikt OneCNCXR2 Mill Expert met 5-assige functionaliteit is er geen noodzaak om te updaten naar deze versie.