OneCNCXR 6,38

Werk 6.38 vrijgegeven 19 april 2005

Deze update geldt alleen voor OneCNCXR draaibank en OneCNCXR Profiler

Er is geen noodzaak voor mij andere softwareversies omdat er geen veranderingen vanaf 6,36 alhoewel varianten dragen nu het 6,38 versienummer.

Alle andere dan profiler en draaibank producten zijn stroom bij versie 6.36

OneCNCXR Profiler en OneCNCXR Express belangrijke update

Er is een correctie op de automatische staffelfunctie anomalieën ingevoerde profielen waarbij de begin-en eindpunten niet correct sequentie in de bestanden corrigeren. OneCNCXR heeft nu automatische logica voor het corrigeren deze. Dit is een belangrijke update en moet onmiddellijk worden bijgewerkt voor Profiler gebruikers.

OneCNCXR draaibank Professional en Express

Een kleine correctie werd gemaakt om de cyclus te ruw met afwerking voorvertoning beter nauwkeurig weer alleen in de preview.