OneCNC Series Updates

Dit is een geschiedenis van alle OneCNC updates.

Je kunt merken dat er soms een sprong in versie nummers kunnen zijn.

Dit is te wijten aan de intensieve en continue interne tests waar we grondig versies te testen voordat het vrijgeven van bewezen functionele updates.

Om updates te downloaden, zie onze OneCNC Updates pagina.

OneCNCXR4 21.28

OneCNC heeft OneCNCXR4 update uitgebracht 21,28

Deze update is van toepassing op alle versies.

Herziene functionaliteit voor de Hole Feature erkenning die versnelt de locatie van gaten zoveel 10x op grote bestanden.

Profiel Functie, afschuining functie en Hoek ronde functies hebben nu de mogelijkheid om te knippen uit stippellijn grenzen.

Herziene Z niveau ruw en Z niveau afwerking functies zijn uitgebreid veranderd om te helpen bij de verwerking van grote bestanden.

STL import functie heeft nu de mogelijkheid om de oudere ASCII stijl van STL bestandsuitvoer importeren door een aantal van de instap CAD-toepassingen. OneCNC nu automatisch detecteert of het binaire en of ASCII en importeert dienovereenkomstig.

HS Z niveau voorbewerken is aangepast aan het zijn meer bestand tegen afhandeling van het geheugen van grote bestanden.

HS Z niveau afwerking is aangepast veerkrachtiger geheugen afhandeling van grote bestanden te zijn.

DXF / DWG had enkele update van verfijning om de productie aan te passen uit verschillende CAD rapporten

Japanse en Italiaanse versies van alle producten waren ook de taal bijgewerkt.

Lees meer ...

OneCNCXR4 21.24

OneCNC heeft OneCNCXR4 update uitgebracht 21,24

Deze update is van toepassing op alle versies.

Vertalers

OneCNC heeft nu onder meer de meest recente Solidworks service pack 3 updates vereiste voor de integratie en installatie van NET uitkeerbaar nodig is om het bestand te importeren voor SLDPRT bestanden in de nieuwste Windows 7 service pack.

OneCNCXR4 bevat nu Solidworks directe bestand te lezen voor alle OneCNCXR4 producten.

Er was een aanpassing aan sommige versies zodat Solidworks import en Parasolid invoer worden benaderd vanuit zowel het bestand open dialoog of in het dialoogvenster bestand importeren.

Talen

Nieuwe taal update voor de OneCNCXR4 Koreaanse Nederlands Frans en de Deense versie.

OneCNCXR4 draaibank Professional

Er was een aanpassing aan de hoge voeding controle voor C-en Y-as module.

OneCNCXR4 Mill Versies

In reactie op een gebruiker verzenden van een bestand naar een aanpassing te ondersteunen werd gemaakt om de redactie van koelvloeistof instellingen af ​​in de NC-manager.

Lees meer ...

OneCNCXR4 21,21

OneCNC heeft OneCNCXR4 update uitgebracht 21,21

Deze update is van toepassing op alle versies.

OneCNC heeft nu onder meer de meest recente Solidworks service pack 3 updates voor het importbestand voor SLDPRT bestanden.

OneCNCXR4 bevat nu Solidworks directe bestand te lezen voor alle OneCNCXR4 producten.