OneCNCXR8 version 62.66

OneCNCXR8 version 62.66 blev frigivet i dag og er tilgængelig i OneCNC Update Server

Major ny funktionsopdatering
Denne udgave inkluderer en større funktionalitetsopdatering. Den seneste Solidworks 2020-direkte import af SLDPRT-filer til OneCNCXR8 understøttes nu.

Denne udgivelse har mange opdateringer og justeringer fra vores interne test og inkluderer også et stort antal rettelser og ændringer for at rette følgende rapporter.

Solidworks 2020 tilføjet
Direkte import af Solidworks 2020-fil understøttes nu. Husk, at dette kun er tilgængeligt på 64 bit, da Solidworks ikke længere understøttes i 32 Bit OS

Ekstraktion af en kant
Der var en justering af denne funktion

Helix Pocket Entry
I visse indstillinger og applikationer blev det rapporteret, at helixindtastning, der blev udpeget ved indrejse, dette nu er korrigeret.

Rampindgang Lommerindstilling
Der var en rapport om, at zigzag-indtastningen var lavere end den indstillede finishværdi, og disse er korrigeret i denne version

4 akse fuld funktion
Der var en justering af udstationering

Åben lomme
Åben lomme rapporterer om dårlig kontur i nogle tilfælde er blevet rettet i denne udgivelse

Posting Toolpath
I nogle tilfælde skrev Post ikke navnet på den valgte værktøjsfunktionsdialog. Dette er korrigeret

Pocket Finish Pass
Lomme finish problem i / ud bue hvis 0 værdi blev brugt er blevet korrigeret.

DXF-eksport
DXF-eksport mislykkes, hvis modellen synlig er denne nu korrigeret.

Lommerafslutning
Uventet kompensation fra (G40) bevægelse i lommeregner blev korrigeret i denne udgivelse.

Indstilling af kølevæske
Hvis der ikke er valgt nogen kølevæske, der forårsager forkert redigering af værktøjsændring, er blevet rettet i denne udgivelse.

Åben lomme
Åben lomme ved hjælp af konisk værktøj producerer for meget forskydning, og dette er korrigeret i denne udgivelse. Værktøjsdefinitionen er blevet justeret til at acceptere koniske værktøjer med fuld spidsradius (kugleenden)

Oversættelse
Ny opdateret kinesisk oversættelse er føjet til denne udgivelse.

Indgraver alle
Der var en eksempelfil til indgravering af alle eksempler, der var forkert, dette er blevet erstattet med det korrekte.

BEMÆRK:
Den nye import af Solidworks 2020-fil er kun tilgængelig i OneCNMCXR8 64 Bit-installationsversionen

Windows 10 "Professional version 64 bit" skal bruges til brug af Solidworks-import.

OneCNCXR8 version 62.66 tilgængelig nu i OneCNC-opdateringsserveren for alle licenserede OneCNCXR8-brugere.