OneCNCXR7 Version Release 51.51

OneCNCXR7 Version Release 51.51 er nu frigivet og tilgængelig i OneCNC Update Server.

Denne udgivelse er en mindre udgivelse, men en vigtig udgivelse til OneCNCXR7 tyske sprogbrugere.

Denne version korrigerer problemer i værktøjsbibliotekerne Mill og Lathe, når du bruger kommaer i stedet for decimaler.

Tyske sprogbrugere bruger kommaer i stedet for decimaler, der indtaster data for størrelser.

Der var en opdatering til mange sprogs sprog for at afspejle tilføjelser af funktionalitet og nogle korrektioner til ordene.