OneCNCXR7 Version Frigivelse 50,87

OneCNC har fornøjelsen at rådgive, at OneCNCXR7 nu bliver afsendt.

Denne udgivelse har nu alle produkter og moduler inkluderet. hvilket betyder, at det nu indgår de OneCNCXR7 Drejebænk Versioner

Væsentlige udviklinger i CAD og CAM-funktionalitet er inkluderet i den nyeste version af OneCNC CAD-CAM, give brugerne ekstra hastighed og kvalitet i hele deres design og bearbejdningsprocesser.

OneCNC opdateringer i OneCNCXR7 fokuserer på brugerens oplevelse og tilføje forbedringer til at tillade kunderne at fremskynde deres design og fremstillingsprocessen.

Her er en OneCNCXR7 Video viser de nye funktioner i OneCNCXR7.

Dette er den første OneCNCXR7 opdatering siden udgivelsen af ​​softwaren i november.

I denne opdatering der er ændringer til følgende:

Sprog
Localalised oversættelse er medtaget på følgende sprog.

Japanske German Koreansk Dansk Hollandsk Fransk Italiensk og spansk.

DXF / DWG Import
Der er ændringer til import af DXF / DWG-filer, som nu giver mulighed for standard typografi til import af disse filer. For at overvinde det problem, der kan opstå, når importerer filer en standardskrifttype kan indstilles, fordi nogle filer kan have en typografi, som du ikke har på din pc. Denne indstilling er på første faneblad i dialogboksen OneCNC Egenskaber.

Tekst Skrifttyper og Dimension Fonts
Disse kan nu vælges som et (alle) til redigeringsformål. Eksempel kan du vælge alle skrifttyper og redigere dem til en stil og størrelse.

Simulation
Ved brug af simulation der var et par af rapporter om problemer undertiden normalt en gang første gang brug forårsager opsigelse .. Det er vigtigt, at dine grafikdrivere er up-to-date, og at din hardware er compatible.We har lavet nogle ændringer i indstillingerne til bistå grafikdrivere i disse situationer til Windows 10.

For yderligere oplysninger kan du kontakte din lokale OneCNC kontor

OneCNC Kontorer