OneCNCXR6 40.70

OneCNCXR6 Version 40.70 er blevet frigivet og er tilgængelig i opdateringen serveren.

Der er ingen nye funktioner i denne opdatering.

Der er ændringer til oversættelse af tyske hollandske japanske og danske sprog.

Denne opdatering har andre mindre justeringer, der stammer fra kunden bruger rapporter.

Den vigtigste justering er at simulering af Dovetail stil værktøj, der anvendes i formaling af underskårne formaling af en svalehale.

Denne opdatering er nu tilgængelig i OneCNC opdatering Server til de brugere, der har OneCNCXR6 Licenser.