OneCNCXR5 31,10

Vi har udgivet en opdatering til OneCNCXR5 alle versioner opdaterer 31,10

Denne opdatering indeholder følgende

Støtte til Solidworks 2014

OneCNC understøtter nu direkte fil import af Solidworks 2014 samt de tidligere versioner

Opdater til Z niveau efterbehandling

CAM Z niveau bearbejdning funktion har haft en yderligere revision til optimering af værktøjet sti funktionalitet.

Dette skyldtes rapporter og løbende interne test af overfladefinish bearbejdede dele.

Opdater til DXF og DWG oversættere

DXF og DWG import oversættere har haft justeringer af import til bedre støtte nogle poly-line output fra nogle CAD-systemer.

Opdatering til TRIN Oversætter

OneCNC oversættere opdateres løbende in-line med kundesupport filer, der modtages

Justeringer til kunden indstillingerne for netværksinstallationer

OneCNC netværksinstallationer har haft en revision af klientsoftware for bedre at understøtte nogle mistænkelige netværkskort og USB-porte.

Opgrader til den On-Line Hjælp-fil

On-line hjælp filen har haft en yderligere opgradering. Disse hjælp fil opgraderinger er i gang og er bistået af herunder støtteforanstaltninger rapporter.