OneCNCXR4 20.73

Nogle justeringer af mølle og drejebænk versioner til 4 akse Wrap bearbejdning:

Der blev foretaget nogle justeringer til bedre at håndtere lukning og nulstille 4 Akse Wrap funktion.

Dette gælder for alle de OneCNCXR4 professionel og ekspert fræsning versioner, og OneCNCXR4 udtrykke og professionelle drejebænk versioner.

I møllen versioner rotate akse format er nu bruges til at indstille Wrap samme som det gør for den positionelle bearbejdning funktionalitet.

I drejebænk versioner rotere aksen bruges også til indstilling af wrap og wrap er nu automatisk indstillet til nul ved udgangen af ​​den funktion, så hvis der er en drejning operation, der skal anvendes efter en wrap funktion det wrap allerede er blevet aflyst.