OneCNCXR3 10,46

Udgivelsesdato 17 juni 2008

Frigivelse af et nyt produkt til oplysninger kontakt dit salgskontor

Grundlæggende er det en ny CAD eneste software der har alle de funktioner i OneCNCXR3 Mill Expert CAD / CAM mindre CAM del.

Disse tilføjelser er for alle OneCNCXR3 versioner.

Performance forbedringer

Ny evne til at udvælge og anvende et fly fra et hul markering.

Ny funktion viser den aktuelle plan vinkel på rotation vises som B og A-aksen

Det er både praktisk for modelbyggeren men også for multi akse programmør, fordi han vil kende sin rumlige planer vinkel på rotation.

En ny funktion er nu tilgængelig, når du bruger kopi / flytte funktionen kan du aktivere "brug plane" dette, så sætter sustem at arbejde fra flyet snarere end verdens aksen koordinater.

En ny funktion er nu tilgængelig, når du bruger spejlet funktion kan du aktivere "brug plane" dette, så sætter sustem at arbejde fra flyet snarere end verdens aksen koordinater.

En ny funktion er nu tilgængelig, når du bruger roteringsfunktionen kan du aktivere "brug plane" dette, så sætter sustem at arbejde fra flyet snarere end verdens aksen koordinater.