OneCNCXR2 7,57

Opdater 7.57 frigivet juni 2006

Der er ingen ny funktionalitet i denne version over 7,51 dog nogle ting er blevet ændret i den forstand Keas for brug og andre revisioner til at tage sig af et par driftsmæssige problemer på grund af den nye funktionalitet

Indkasserer første passage blev justeret.

Profil single pass er nu aktiv.

Der blev lavet mange andre justeringer for at slette alle indberettede problemer i den nye funktionalitet.

Vælg et værktøj har haft små ændringer i funktionaliteten.
Når du vælger et nyt værktøj forskydningerne vil altid være den samme som redskab nummer.
De vil kun ændre sig, hvis redigeres manuelt af brugeren, og så vil de blive gemt til den pågældende operation.

Hvis du vælger et nyt værktøj forskydningerne vil så igen være den samme som redskab og skulle redigeres igen, hvis en bruger kræver forskellige forskydninger.

Bemærk:
Dette betyder at hvis du ikke redigere dine forskydninger, de vil altid være det samme som dit værktøj nummer.