OneCNCXR 6,41

Opdater 6.41 frigivet 26 august 2005

Denne opdatering gælder kun for OneCNCXR Drejebænk

OneCNCXR Drejebænk Express og Professional VIGTIG opdatering

Der var foretaget en justering af den interne threading og intern kedelige cyklus for drejebænk. Dette er en vigtig opdatering, og bør straks opdateret for OneCNCXR Drejebænk brugere.

Der er ingen grund til at hente opdateringer til andre end drejebænk versioner software, fordi der ikke er nogen ændringer i andre versioner på dette tidspunkt.