OneCNCXR 6.38

Opdater 6.38 frigivet 19 april 2005

Denne opdatering gælder kun for OneCNCXR drejebænk og OneCNCXR Profiler

Der er ikke behov for opdateringer for andre softwareversioner, fordi der ikke er nogen ændringer siden 6,36 selvom alle versioner bære nu 6,38 versionsnummer.

Alle andre end profiler og drejebænk produkter er strøm ved versionen 6.36

OneCNCXR Profiler og OneCNCXR Express VIGTIG opdatering

Der var foretaget en justering af den automatiske offset-funktionen for at korrigere anomalier af importerede profiler, hvor start-og slutpunkter ikke var korrekt sekventeret i filerne. OneCNCXR har nu automatisk logik for at korrigere dette. Dette er en vigtig opdatering, og bør straks opdateres til Profiler brugere.

OneCNCXR Drejebænk Professional og Express

En mindre korrektion blev foretaget til den cyklus ru med slut forhåndsvisning bedre gengive kun i preview.