OneCNCXR7 Udgivelse 52.15

OneCNCXR7 Version Release 52.15 er nu frigivet og tilgængelig i OneCNC Update Server.

Hvad er nyt i denne udgivelse:

Oversættere:
OneCNCXR7 understøtter nu den nyeste ACIS SAT R27 fil import.

OneCNCXR7 indeholder også følgende opdateringer til oversætterne
Opdateringer til STEP
Opdateringer til VADFS
Opdateringer til IGES
Opdateringer til Parasolids

Online hjælpefil
OneCNCXR7 onlinehjælp er blevet ajourført for alle softwareversioner til at omfatte alle aktuelle ændringer og opdateringer.

Andre ændringer
OneCNCXR7 Version release 52.15 indeholder talrige ændringer og rettelser på grund af løbende interne test og brugerrapporter.

Denne udgivelse er nu tilgængelig på OneCNC-opdateringsserveren for alle licenserede OneCNCXR7-brugere

Læs mere ...

OneCNCXR7-udgivelse 52.14

OneCNCXR7 Version Update 52.14 er udgivet og nu tilgængelig på OneCNC opdateringsserveren

Denne version er gældende for alle versioner af OneCNCXR7

Dette er en kumulativ opdatering, der dækker talrige brugerrapporter sammen med opdateringer, der kræves fra intern igangværende test.

Dette er nu tilgængeligt for OneCNCXR7 Licensed users på OneCNC opdateringsserveren

Læs mere ...

OneCNCXR7-udgivelse 52.11

OneCNCXR7 Version release 52.11 er blevet frigivet.

OneCNCXR7 Version Update 52.11 gælder for alle OneCNCXR7 versioner.

Hjælp filer
Nye opdaterede engelske hjælpefiler er inkluderet i denne udgave.

Nye opdaterede italienske hjælpefiler er inkluderet i denne udgave.

Oversættere
Der er talrige opdateringer til STEP IGES Parasolid og Solidworks import oversættere

Andre ændringer
Der har været en række bruger rapporterede mindre rettelser inkluderet i denne udgivelse.

OneCNCXR7 Version Update 52.11 er nu tilgængelig på OneCNC opdateringsserveren.