OneCNCXR7 Opdater 51.15

Vi har udgivet OneCNCXR7 Version Frigivelse 51.15

Dette er nu tilgængelig i OneCNC opdateringsserveren

Hvad er de vigtigste elementer i denne opdatering.

OneCNCXR7 Alle versioner

Opdater til den kinesiske traditionelle sprog

Versioner OneCNCXR7 Milling

I alle de fræsning versioner Flere dele nummer viser nu i NC Manager.

multiple

Versioner OneCNC XR7 Drejebænk

Drejebænken Parting cyklus
Denne funktion er blevet opdateret og nøjagtigt muliggør en finish, skåret med en kombineret fas eller radius på den del kant.
Dette giver mulighed for en del af, og den del, der parted kan have en affasning eller radius på bagsiden af ​​den udføres med den samme afstikkeværktøjet del.

parting

Den drejebænk værktøj fil understøtter Trigon form spids
OneCNCXR7 Drejebænk versioner understøtter nu trigon form spids til drejning og vender.

trigon

OneCNCXR7 Drejebænk værktøjsholdere
Den drejebænk installere nu har tilføjet værktøjer i sving ansigt til L og R indehavere, der omfatter trigon tiip form.

Disse nye holdere vises kun i nye anvendelsesområder installationer.
Hvis du har bare standard leveres værktøjer installeret i dit bibliotek uden tilsat værktøj eller holdere, og du ønsker at få den opdaterede værktøj fil gøre følgende.
Luk OneCNCXR7 Drejebænk gå den indstillingerne mappe af drejebænk og der bør være en standard bibliotek mappe bare omdøbe filerne i standard værktøj filbibliotek den og OneCNCXR7 vil så automatisk installere det nye værktøj filen, når du næste åbne og bruge drejebænk.

Der er andre justeringer og korrektioner til indstillinger næse tangent og drikkepenge centrum af den trekantede spids

SÆRLIG MEDDELELSE

OneCNCXR7 drejebænk kan støtte brugerdefineret form tip, men i hvert tilfælde spidsen vil grafisk kun være repræsenteret som en diamant form med forreste og bageste vinkler som fastsat af de brugerdefinerede indstillinger.

Dette er så brugeren ikke behøver at oprette spidsen form til den brugerdefinerede vinkler.
Selvom vi nu har tilføjet trigon form var det ikke nødvendigt at rent faktisk har den faktiske trigon form til at bruge, at tip, fordi det har samme forreste og bageste vinkler som diamant skrub spids

Alt, OneCNCXR7 havde brug for var de førende og bagkanten af ​​spidsen for at skabe værktøjet stier.
Resten af ​​formen er kun visuel repræsentation, som ikke har nævneværdig indflydelse på selve værktøjet stien.
Grunden til at nævne det er fordi mange brugere fremstiller deres egne værktøjer og skabe deres egen loddet på tip terræn til bestemte brugerdefinerede vinkler.

I disse tilfælde spidsen vil være repræsenteret ved en diamant form med forreste og bageste vinkler, som angivet i værktøjsbiblioteket beskrivelse.
Brugere skal være klar over, at dette er tilgængelig som brugerdefinerede indstillinger.
Når du opretter brugerdefinerede tips retningen er styret af holderen, så alle brugeren skal gøre er at vælge en holder, der vil give den korrekte orientering og skabe den brugerdefinerede spids i overensstemmelse hermed.
Navnet på biblioteket for indehaveren og eller brugerdefinerede spids kan derefter navngives i overensstemmelse hermed.

For yderligere information bruge OneCNC hjælpefiler til orientering.

Læs mere ...

OneCNCXR7 Opdater 51,10

OneCNCXR7 opdatering frigive 51,10 er nu tilgængelig i OneCNC opdatering serveren.

Denne opdatering er en kombination af ændringer og forbedringer for alle versioner af OneCNCXR7 produkter.

De sprogversioner er blevet opdateret.

Ny tegning skabeloner er blevet tilføjet

Stabilitet af software forbedringer er blevet inkluderet i denne version.

Læs mere ...

OneCNCXR7 Opdater 51.06

OneCNCXR7 opdatering frigive 51.06 er nu tilgængelig i OneCNC opdateringsserveren.

Denne opdatering er en kombination af ændringer og forbedringer til alle versioner af OneCNCXR7 produkter.

OneCNCXR7 Alle versioner

Stor Fil Dynamisk Rotation.

Der er en større ændring i softwaren, hvordan OneCNCXR7 håndterer store filer til dynamisk visning.
Med høj kvalitet rendering sat store filer med mange små fileter dynamisk visning var nogle gange langsomt.
Store filer forårsagede rotationen zoom og panorering skal undertiden rykvise langsom og ikke glat.

Der er nu en større ændring internt, hvordan disse store filer håndteres og ny teknologi er medtaget for at give glat dynamisk visning ..

.Brugere vil være tilfreds med denne nye forestilling evne.

Dimensioner
Når en dimension anvendes i 3D den nuværende plan for dimensionen skal være aktiv.

For brugere, der netop gør simple målskitser uden tolerancer noter og anden tekst i deres dimensioner nu har mulighed for at indstille standard redigeringstilstand til eller fra.

Når dette er slået fra eventuelle dimensioner, der kræver tekst symboler eller tolerancer skal bruge redigere dimension efter placering af dimensionen.

dim edit

OneCNCXR7 Mørk Tema
OneCNCXR7 Mørk Tema har forbedret farver ans indstillingerne for temaet standardindstillinger.

Versioner OneCNCXR7 Drejebænk

OneCNC Groove Control For Kedeligt er blevet opdateret

Borestang rilledannende understøtter nu rillen kontrol samme som ekstern drejning.

groove control

Indre sporstikning nu også understøtter kollision kontrol, hvis rillen kontrol er aktiveret i boring samt

bore 1

Når Kedeligt hvis de afskårne riller er slukket er det nu det samme som at dreje OD

bore 2

Du vil bemærke, at vi støtter også den neutrale værktøj til boring samt drejning og dette viser gouge kontrol på hver side af sporet.

Du må ikke bruge dette værktøj til dette program, men vi bruger den til at vise kontrollere undgå kollisioner korrekt.

Neutral værktøj OD Drejning

Her er OD værktøj med en afsluttende snit

bore 3

Her er simulering for at vise værktøjet

bore 4

OneCNCXR7 Mill Version s

Aktiv Cut Feed Kontrol
På grund af den brede accept og og brug af denne funktionalitet, vi har haft en stor mængde foder tilbage og så godt vi har fortsat med at prøve og forskning fra disse oplysninger, og såvel som vores fortsatte udvikling og er nu frigiver en opdatering i denne funktionalitet.

OneCNCXR7 Aktiv Cut Feed Control er tunet til at passe til alle maskiner i normal bearbejdning, hvor lineære og bue bearbejdning udføres. Denne opdatering har mange forbedringer og gælder for, hvordan vi håndterer buer og visse lineær bevægelse i foderet kontrol også. Andre forbedringer gælder for, hvordan de indstillinger bruges, når du bruger maskinen fræser kompensation eller G41 G42.

Simulering

OneCNCXR7 Simulering for koniske fræsere har nøjagtighed forbedringer simulation.

BEMÆRK

Ved brug af lomme eller profil-funktion med tilspidsede endefræsere er det vigtigt at huske følgende.

1. Koniske ende møller er defineret af diameteren ved små eller bundenden af ​​endefræseren og tilspidser større derfra ..

2. Når man definerer en profil eller lomme til den tilspidsede ende møllen skal du definere det, der passer til den nederste diameter

tapered mill