OneCNCXR5 Udgivet som versionen 30,36

De nye funktioner i OneCNCXR5 end tidligere versioner kan findes her.

Linket til film af OneCNCXR5 nye og opdaterede funktioner.

OneCNC har nu udgivet OneCNCXR5 Version 30.43

Denne version har nogle nye funktioner plus mange mindre ændringer som følge af indberetninger modtaget fra OneCNC global support kontorer.

OneCNCXR5 Mill Expert 4 akse brugere

Der er 2 ny funktion i OneCNCXR5 Mill Expert 4 aksemodul

Disse funktioner giver mulighed for fuld 4 akset bearbejdning omkring Axis ene i et sæt trin i beløb, og den anden er en kontinuerlig spiral beløb omkring aksen.

OneCNCXR5 Drejebænk Ekspertbrugere

Der er 2 nye funktioner i OneCNCXR5 Drejebænk Expert 4 akse fuld bearbejdning modul.

Disse funktioner giver mulighed for fuld 4 akse omkring C-aksen i et sæt trin i løbet af beløb eller en kontinuerlig spiral beløb også rundt om C-aksen.

Disse funktioner er inkluderet i licenserne for de ovennævnte produkter uden ekstra omkostninger.

OneCNCXR5 Wire EDM brugere

Nye funktioner blev afsluttet for indkasserer uregelmæssige former.
Ny metode til kæde blev afsluttet for udvælgelse af kæder til at indikere hvilken side af linjen.

Alle andre systemer

De fleste sprog havde opdateringer afspejler de ændringer, vi har foretaget i de forskellige funktioner.

En ændring blev foretaget for at forbedre Solidworks 2012 fil læsning.

Ny hjælp fil blev tilføjet for at bringe OneCNCXR5 up-to-date afslutning.

Mac-brugere
Blev der foretaget justeringer for nogle Mac-systemer, der har gradient screen linjer i nogle hardware konfigurationer brugere kan nu indstille Filer> Egenskaber> Farver> de kan nu indstille Tegning Baggrund> så begge farver er identiske med rette skærmen.

OneCNCXR5 Version 30.43 er nu tilgængelig i opdateringen serveren.