OneCNC Series Opdateringer

Dette er en oversigt over alle OneCNC opdateringer.

Du vil måske bemærke nogle gange kan der være et spring i versionsnumre.

Dette skyldes, at intensiv og løbende intern test, hvor vi gennemteste versioner før frigivelsen gennemprøvede funktionelle opdateringer.

At hente opdateringer, se vores OneCNC Opdateringer side.

OneCNCXR4 20.69

Nogle tilføjelser nogle sprog Nogle justeringer Først tilføjelser:

New Offset Tool Sti til OneCNCXR4 mølle Ekspert:
En ny konstant offset værktøj sti er blevet tilføjet til OneCNCXR4 mølle ekspert.

Ny 3D-grænse evne tilføjes alle fræse-version:
Denne nye grænse teknologi tillader bearbejdning grænse skabelse og udvælgelse til at være 3D. For eksempel grænsen kunne være grænsen af ​​en 3D overflade kanter.

I dette eksempel kan anvendes både til bearbejdning grænse og simulering grænse.

Her er værktøjet sti grænse

Ny smart Boundary:
Denne nye smarte grænse opretter automatisk en grænse fra et enkelt udvalg enhed. For eksempel for at skabe en afgrænsning omkring en overflade er det kun nødvendigt at vælge en enkelt overflade kant og den fuldstændige grænse er skabt ud fra dette valg. Dette bliver automatisk startes fra vælge én enhed funktion. Hvis du kun kræver en del af grænsen i tilfælde af en del profil, du kun nødt til at vælge den grænse del kræves.

Nye opdateringer sprog til:
Koreansk, dansk, hollandsk, tysk, japansk, polsk sprog er blevet opdateret.

Støtte til Centre Drills i Simulation:
OneCNCXR4 simulering er blevet udvidet og støtte Centre Boremaskiner i flere simulation transportformer, herunder 3-akse, 4-aksen og 5axis værktøjsbaner. Denne funktionalitet understøttes også i flere del forarbejdning. Dette er nu indarbejdet i OneCNCXR4 Mill Expert OneCNCXR4 Mill Professional OneCNCXR4 Mill Advantage og OneCNCXR4 Mill Express.

Der blev foretaget yderligere justeringer på STEP IGES SAT oversættere.

Importerede model Farver:
Når du importerer modeller, de er importeret i sættet farve overflader og modeller, som du har angivet i OneCNC.

Læs mere ...

OneCNCXR4 20.67

Nogle tilføjelser nogle sprog Nogle justeringer Først tilføjelser:

O prindeligt sat op som 20.66, men på grund af bagudkompatibilitet ændret til 20.67

Tilpasninger Simulation / Rest
Er blevet foretaget justeringer til store dele. Nogle brugere bearbejdning dele af 1000 mm i størrelse og simulering / Hvile var langsom og ikke så let at definere, hvor meget der var tilbage på, så justeringer blev foretaget for bedre at vise resten beløb efter simulering

Tilpasninger Oversættere
Er blevet foretaget justeringer til følgende oversættere.
STEP IGES Parasolid Solidworks SAT VDA-FS og 3DM.

Omfattende tilføjelser er blevet gjort til hjælpefilerne
Hjælpefilerne har haft omfattende ændringer for at repræsentere de tilføjelser siden udgivelsen samt mange tilføjelser og forbedringer til tutorials. Det anbefales, at alle brugere får denne opdatering, da det nu omfatter mange nye forklaringer og svar.

Læs mere ...

OneCNCXR4 20.62

Nogle tilføjelser nogle sprog Nogle justeringer Først tilføjelser:

OneCNCXR4 Mill Ekspert:
I OneCNCXR4 mølle ekspert er blevet tilføjet de sammenføjning og afsked værktøj kniv Cutter til at arbejde på fly. Før det arbejdede kun som standard kun XY og ikke plane kontrolleres.

Alle versioner:
DXF / DWG er nu tilgængelig for alle versioner af OneCNCXR4

OneCNCXR4 Solid Skaber:
I solid skaberen er nu blevet tilføjet nye funktioner til den faste skaberen ligner featuers føjet til Mill Expert.

OneCNCXR4 Solid Skaber og Pages Modul:
Nu har en ny funktion arbejder leverer automatisk udsigt fra flyet funktion.

OneCNC sprog:
Følgende sprog er blevet opdateret med de nyeste sprog som leveret. Polsk japansk tysk dansk italiensk Hollandsk Fransk

Justering:
OneCNCXR4 Mill Professional og Mill Expert var der foretaget en justering af den logik, at bedre kontrol meget fine bevægelser til tider endda finere end 3 decimaler i metriske til Z niveau plane stil bearbejdning.