OneCNCXR 6,17

Opdater 6.17 frigivet 17 august 2004

Parralel linje blev ændret for at gøre det gå til højre side i 3D eller at sørge for alternativ arbejdede.

Afgrater simulering var sammenknebne dur til rapporter om det er nervøs på nogle hardware.

En ny version blev tilføjet til OneCNCXR Seried. Vi har nu tilføjet en CAD kun version kaldet OneCNCXR Solid Skaber. Dette er en handy alternativ for de brugere, der har brug for en version derhjemme, da det er langt mindre omkostninger til CAM version.

Læs mere ...

OneCNCXR 6.15

Opdatering 6.15 frigivet August 2, 2004

Ændringer i denne opdatering:

Ny fremgangsmåde til udvælgelse af en kæde.
Når du vælger en kæde det nu har en magisk markør på det. Det magiske markøren er en boks, der lægger os selv til kæden, og som du bevæger musen markøren forbliver fastgjort til kæden. Dette gør det meget lettere for udvælgelse af kæder i et 3D-miljø.

Nyt Vælg profil
Vælg en profil, og det vil starte fra det valgte punkt overalt profilen. Det skal være en løkke for det at gøre. En løkke er naturligvis en komplet kæde, og forudsat at det er en løkke indrejse og udrejse af profilen vil være på den valgte position på profilen kæden.

Auto Chain Korrektion
Der var rapporter om dårlig profil, der var virkelig dårlig med bittesmå buer og nogle buer bliver kun 0,00001 cm lang og 100 € ™ s af gap fejl i profil, men selv arbejder på det nu. Så der har været regulering der, men ingen ændringer i funktionaliteten.

Hvis virkningen af ​​auto fix kæden er ikke nødvendig bare gøre kædeafstanden en meget høj indstilling.

Guiden Hole
Guiden Hole er blevet opdateret for at muliggøre evnen til at gøre materialet top højere eller lowerthan Z nul indstilling eller bearbejdning datum af den del. Der er også mulighed for at indsætte boredybden værdi som en trinvis eller absolut værdi. Dette er kun den indtastede værdi ikke er den udstationerede værdi.

Der er en vigtig ændring nu i ISO bore cykler stillinger. Der er en ny variabel for R fly eller boret returværdi kaldet DR

Guiden hul oplysninger, der nu føres i NC manager og jobbet ark.

Hullet guiden har haft nogle tweaking at vælge og sortere hurtigere og mere effektivt.

Hullet Guiden er nu indstillet til ISO cykler med safetyâ € ™ s indstillet således, at høne du bruger G98 tilbage til R plane værdi eller G99 tilbagevenden til den hurtige clearance eller udgangsposition, vil det altid vende tilbage til denne uanset de indstillinger, der bruges. Nogle mere dimensionering indikatorer er blevet tilføjet til grafikken i dialogerne til lettere at beskrive de værdier og indstillinger.

New Affasning Feature
Affasning værktøj kan nu bruges til at profilere affasning med fuldstændig simulering. Som et simpelt eksempel, hvis du opretter en terning og udtrække de 4 øverste kanter af terningen derefter bruge lager værktøj-sti profil uden offset, og vælg at kæden og Bræk toppen af ​​blokken. Hvis affasning værktøjet ikke peger på den nederste ende vil du nødt til at bruge orloven slut beløb i dialogen for at udligne værktøjet til at passe til den mindre diameter af værktøjet.

Ny fil Oversættelse metoder.
På grund af de iboende import dårlige DXF fra alle mulige dårlige cad vi har gennemført extensivechanges til vores oversættelse evne.

STEP, IGES, VDA, SAT, 3DM (Rhino) alle har nu mulighed for at importere og eksportere overflader faste stoffer og ren geometri betyder det, at du importerer noter med ægte integritet DXF gør buer og splines dårligt på grund af den dårlige tolerance og nøjagtighed evne.

Vi foreslår at fortrinsvis kun bruge DXF til dimensioner noter og lignende fordi STEP IGES VDA SAT og 3DM ikke understøtter dimensioner tekst noter mv

Vi foregiver ikke at være en fancy CAD pakke typen pakke og support noter dimensioner af andre end DXF-metoden. Selv i DXF begrænset til de basale og omfatter ikke blokke mursten mønstre træ figurer og vegetation biblioteker og lignende.

Det skal erindres, at en solid model ikke har en wire-frame eller geometri af natur så ifyou importere en model og der var ingen geometri eller wire-frame i filen etc godt det vil være, fordi der ikke er nogen i filen . Der er aldrig medmindre cad, at det er kommet fra har skabt en wire ramme eller geometri og eksporterede det. Overvejende kræver dette en indstilling output i eksporterhvervene CAD.

Vi har en omskifter til at vælge geometri eller ikke i dialogboksen import for alle fil andre end DXF-typer. Vi har en udvinding funktion for når der ikke er geometri i den fil, som brugeren kræver.

Sprog
Der var en hel sprog rettelser også i de ikke engelske udgaver.

Hvad blev gjort
Vi må takke de brugere, der har sendt filer direkte til os med god dokumentation af han problemer som gjorde det muligt at korrigere vanskelige justeringer og alle dem blev fastsat.

Læs mere ...

OneCNCXR 6.14

Opdater 6.14 releaded 28 jul 2004

Hullet Guiden blev opdateret til at tillade absolutte værdier eller absoluet værdier, der skal bruges også evnen til at få toppen af ​​jobbet over eller under Z nul. En ny variabel blev tilføjet til stillingen DR værende til boret returposition værdi.