OneCNCXP 5.39

Denne opdatering er nu har tilspændingen i automatisk / custom cykler sat til tilspænding indtastet.

En ny funktion springet rentetilpasning:
I værktøjet guiden, når du ser indstillingen springet tilspænding og du vil have din springet tilførselshastigheden til at være 50 procent af foderet sats bare skrive i 50%, og det vil automatisk blive beregnet til denne procentsats.

Standarden springet sats vil da altid være 50%, medmindre du ændre det ved at indtaste en anden procentsats.

Dette vil gælde for alle springet priser.
Det gælder ikke for boring satser eller maskine cykler og automatisk / custom cykler, som alle er klassificeret som fødehastigheder ikke kaste satser.

Kontakt dit salgskontor for linket.

Læs mere ...

OneCNCXP 5,38

Lag:

Denne opdatering har numerisk alpha automatisk sortering på lagnavne og beskrivelser. Dette er blevet anmodet af mange brugere, der bruger mange lag.

Det har en ny funktion til automatisk numerisk alpha sortering af laget navne og beskrivelser.

Dette gælder for OneCNC-XP Produktion, Professional og Expert.

Hvis du har licens til en af ​​disse kontakt salgskontoret for linket.

Kontakt dit salgskontor for link til download.

Læs mere ...

OneCNCXP 5,37

Z niveau skrub:

Det er en opdatering for at løse en rapporteret problem for en adskillelse i Z-niveau skrub.

Kontakt dit salgskontor for link til download.

Dette løser et givet problem ved at bruge en grænse i Z-niveau skrub.

Linket er tilgængelig for brugere med licens af OneCNC-XP Mill Professional og OneCNC-XP Mill Expert.

Det gælder ikke for Mill Production.

Kontakt dit salgskontor for linket.